polovera_9n3 написа:... само не разбрах, при изключени тия аларми дали ще ми се отворят еърбеците, ако се изпукам някъде... не питах, а тва може да доведе до

Не съм запознат за софтуерното изключване на различните сигнализации дали влияе на еърбеците, но не би трябвало. Софтуерно се изключва просто сигнала, но не и детектора (според мен). При мен под седалките има едни кабеляци - 2 броя - единия отговаря за датчиците за колана под съответната седалка, другия за еърбег-а. Ако този за еърбега си е на място, няма проблеми. Все пак това е само мое предположение. :)
VW_passatOR написа:Не побългарявай нещо което най-вероятно е елементарно за отремонтиране (особено след като е лепено значи лесно може да го разглобиш). Най-вероятно е пластината дето дава контакт, това беше при мен и е често срещан проблем. Сваляш капачките и с един нож повдигаш посочената пластина дето дава контакт.
Напълно съм съгласен, аз обичам нещата да работят както трябва :) Изключването ми е краен вариант, ако не успея да намеря друго решение. Уикенда ще го разглобя и ще си поиграя! А снимковия материал определено ми е полезен, беше ме страх да пипам, но мисля, че ще събера смелост да го разглобя и ремонтирам сам. ;) Ще пиша с резултати!
IRRITATING написа:Мога да ти подаря закопчалка от дясна седалка ако ти върши някаква работа.
Благодаря ти много за предложението!!! Оценявам! За момента ще опитам да го фикс-на, ако имам нужда ще се обърна към теб за закопчалката с опция за почерпка, естествено
Благодарско, момчета!