Passat B5 и B5.5 - подобрения и обща информация за модела
- Traytor
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: DSRB
Re: Passat B5 и B5.5 - тунинг, подобрения, ремонти
4 духалки по 14лв.... Ще дадеш 56лв за нещо което ще ти струва под 10 да си го направиш сам?
- Xaxy
- Автомобил: Passat B5 1999
- Двигател: AFN 1.9 TDI 110
Поръчвам червени диод-и, както и резистори от тези които колегата предложи. Ще потърся утре поялник от приятели, да видим дали имат с толкова малка човка. Ще се пробвам, да ги направя
моля само не превръщай темата в чат, всяка мисъл дето ти минава през главата не е нужно да споделяш с нас, няма смисъл, три страници да си говорим че нямаш поялник, че две доставки ще плащаш вместо една, ама реших крушка, оп тя не свети, запоих нова оп тя светна, ама как се вади , а извадих я, реших светодиод, ама няма да се оправя, ще взема крушки с фасунки, не ще взема диоди, ще купя цели духалки, ама е скъпо, май по-добре само крушки, или я да си направя диоди... малко си разпилян не мислиш ли ? 

- Xaxy
DoH_KuXoT написа:моля само не превръщай темата в чат, всяка мисъл дето ти минава през главата не е нужно да споделяш с нас, няма смисъл, три страници да си говорим че нямаш поялник, че две доставки ще плащаш вместо една, ама реших крушка, оп тя не свети, запоих нова оп тя светна, ама как се вади , а извадих я, реших светодиод, ама няма да се оправя, ще взема крушки с фасунки, не ще взема диоди, ще купя цели духалки, ама е скъпо, май по-добре само крушки, или я да си направя диоди... малко си разпилян не мислиш ли ?
Много трудно взимам решения, първо се допитвам. После мисля, кой вариант е по-удачен и т.н. Ама се реших, че ще се пробвам сам да ги направя с диод-и. Сорка, че малко поспамих

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Е па вие,ко го мъчите човека?Поръчай си диоди ти казах на 12 волта + поялник за 10 лв.Кво да си играе със спротивления не разбрах?
https://www.proton-bg.com/Default.asp?m ... %D0%BD+12V
И поялник за 5 лв. на 12волта или за 10лв.
http://www.hit-electronics.com/za-vas-t ... -shuko.htm
Просто да потърси.
https://www.proton-bg.com/Default.asp?m ... %D0%BD+12V
И поялник за 5 лв. на 12волта или за 10лв.
http://www.hit-electronics.com/za-vas-t ... -shuko.htm
Просто да потърси.
не помня с кой говорихме за снимки на лед крушките, ето какво пристигна преди малко при мен. Следва монтаж и някоя и друга снимка и ще споделя как се понасят с комфорт модула.

- Iezekil
- Автомобил: Passat B4 Variant
- Двигател: ABS 94
Бе незнам,имах такава на плафона,миналата година си сложих и задни габаритни с диоди...е караха по година и издумкаха.
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Т10 може да работи, но другите...
аз реално не съм много запознат с това в какво се състои проблема с централното, наредих Т10 на задни странични плафони, на преден плафон в средата, на сенниците, а тези червените w5w дойдоха дълги за централния плафон и ги сложих на габаритите отпред. Всичко се пуска и гаси, тези на интериора си гаснат плавно , пускат се и се изключват като отключвам и заключвам. Какви реално са драмите, защото нямах много време да ги наблюдавам и е възможно да има проблем и да не съм го забелязъл ?
ето на централния средната е лед , то си личи, другите са сини стъкла с жичка осрам от габарити на e class w211

ето и задните плафони

габаритите не ги снимах, че много светло и не си личи, довечера ако ми остане време ще ги щракна
ето на централния средната е лед , то си личи, другите са сини стъкла с жичка осрам от габарити на e class w211

ето и задните плафони

габаритите не ги снимах, че много светло и не си личи, довечера ако ми остане време ще ги щракна
- Xaxy
Снимай, вечер как осветява вътре, без това да поръчвам и такива
според мен ще светят по добре от фабричните крушки, защото фабричните 5 вата Т10 видимо светеха по-слабо от тези. В един момент бях сменил единия заден с лед а другия си беше обикновен и светеше по-слабо от лед-а
На времето на пасата бях слагал лед, след това и с аудито пробвах... тия по габаритите не караха много...
- kris11
- VW експерт
- Автомобил: VW Sharan 7M8
- Двигател: ADY_DBU_LPG LANDIRENZO OMEGAS
- Контакти:
Xaxy написа:Крис,благодаря ти ама после не искам да има коментари зад гърба :)
да си в града не ми е проблем да ги запоя и монтирам
@"Т10 може да работи, но другите..."
Напредния двоен плафон плочка с 18 светодиода в ляво, в дясно с 15 , заден горен плафон полочка с 15 светодиода от 2011г - все още светят.Като ден .
по портите ,за осветяване на копитата и отзад в баганика - много наброй / 10 или12

Т 10 за габарит във фара не изтрайват много .При пуснат фар - нагряване-температура.Ако са отделно от фара имат шанс.При мен живеят си - фар много рядко , само вечер и в мъгла.
Последна промяна от kris11 на Пон 20 фев 2017 19:30, променено общо 2 пъти.
- sportul
- Автомобил: Passat B5 Peugeot 407 RHR BVM6
- Двигател: RHR Delphi DCM
Тези лед T10 са боклуци , сложих такива на габаритите и не изкараха много , та чак ми изгориха и ключа за фаровете.
разликата между обикновена и лед крушка на сенниците

лед габарити

ксенон + лед

интериора с скапания ми телефон не може много добре да се онагледи как свети, светят по-силно от обикновените

ето и разликата при номера

лед габарити

ксенон + лед

интериора с скапания ми телефон не може много добре да се онагледи как свети, светят по-силно от обикновените

ето и разликата при номера