Извършвам проверка, ремонт и регулировка на помпи Бош тип VE ... F .... Промоционално до края на февруари 50 кинта за труд. След това ще видя. При нужда от влагане на части уведомявам предварително точно какво трябва да се смении и колко ще струва. Частите се влагат само след Ваше изрично съгласие. Задължително подменям всички гумени уплътнения с Бош оргинал. Заплащат се отделно. 15 лева. Пращане и получаване с Еконт или Спиди по Ваш избор. И в двата случая транспортът е за Ваша сметка и в двете посоки. Давайте си резервните помпи да ви ги пренаредя и отрегулирам и да си ги ползвате. Ще напиша (при нужда от ваша страна) и как грамотно да си ги монтирате и регулирате на място. Почвайте да си набавяте индикатори часовников тип, а аз ще направя преходниците за помпите на разумни пари.
Това е ...
С въпросите тук или на vaklin@mail.bg
Коментарите са полезни. Не се ограничавайте...
P.S. Проверявам и регулирам дюзи. Процедурата е същата. 10 лева на брой за труд.
P.P.S. И аз като другите ремонтирам електронни помпи за 500 лева.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
факс 0973 82758
0887000332
------------------------------------------------
Ремонт на помпи за дизелови автомобили
vaklin@car-diagnose.com
Ремонт на гориво-нагнетателни помпи Bosch тип VE ... F ...
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Измамници във форума!!!
Специално за търговците!
Масла Motul и добавки Bardahl
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Регулирам. Дай точен модел на колата и двигателя да погледна данните.
Оп ... Извинявай. То го има в профила ти.
2 минути ...
Регулирам, но не точно тези. Твоят модел е с 2 пружини и там нещата са по комплицирани.
2 минути ...

Последна промяна от Vaklin на Пон 12 фев 2007 19:42, променено общо 1 път.
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Vaklin написа:Регулирам. Дай точен модел на колата и двигателя да погледна данните.
2 минути ...
Регулирам, но не точно тези. Твоят модел е с 2 пружини и там нещата са по комплицирани.
Аз затова попитах тук в темата, интересно е за всички.
Благодарско за отговора
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Там особеностите са със запалната порция и поддържащата порция. Запалната мога да я хвана, но втората пружина реално не става да позная по струята кога е отворила. Имам някакви идеи по хода на иглата, но за да ги проработя някой трябва да ми подари една дефектна дюза такъв модел. То реално всички със заминали разпръсквачи са дефектни защото след смяната без регулировка всичко е много относително.
- niki7878
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ако успееш да нагласиш втората пружина тогава ще избиеш рибата на Балканите
...
Знам каде им е проблема на ТДИ дюзите и затова ми се иска някой да почне да ги настройва, щото иначе кьорава работата.
Аз не съм им по ремонта, по-друг повод ме интересуваше, дано да им хванеш цаката, после аз ще ти доведа поне 5 човека

Знам каде им е проблема на ТДИ дюзите и затова ми се иска някой да почне да ги настройва, щото иначе кьорава работата.
Аз не съм им по ремонта, по-друг повод ме интересуваше, дано да им хванеш цаката, после аз ще ти доведа поне 5 човека

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:а и аз мога да пращам с коли4ества за ремонт,4е са и скъпи....мога да ти пратя две -три за експерименти(работещи да имаш и за сравнение)
Прати ми по спиди или еконт за моя сметка. Адресът в подписа.
Ваклин Христов
Автомобилна диагностика ЕООД
П.К. 79
3320 Козлодуй
факс 0973 82758
0887000332
Върни се в “Сервизи, магазини и части за VW”