Шведите са ни на карък :(
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
Шведите са ни на карък :(
И все пак имаме напредък...сега само 0:3 значи след още 1-2 мача можем да направим равен.... 

- WDW
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ами ако накрая не се влачеха из терена като ЧЕРВА, можеше и да направят нещо!!!! Но ние сме свикнали с тоя резил така,че едва ли някой е очаквал нещо друго !!!!!
Мани целият яд,ами и заради въпросните ЧЕРВА затворили куките булеварда и аз трябваше да изгоря една туба бензин докат заобикалям и чакам по задръстванията !!!!
Мани целият яд,ами и заради въпросните ЧЕРВА затворили куките булеварда и аз трябваше да изгоря една туба бензин докат заобикалям и чакам по задръстванията !!!!
-
- Автомобил:
- Двигател:
- mucho
- Палячо
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ей нема пиша ноо - шот нема сми, апа и вече ми е писнало ... само ше каа
"шведите са ни на карък" ... "съдията се подигра с труда на момчетата" ... "получи се един интересен мач" "не бива да правим трагедии от един мач" "живота продължава" "трябва да гледаме напред" "трябва час по-скоро да забравим този мач" "да се отърсим от този кошмар и да гледаме към следващия мач" "все още нищо не е изгубено" "борихме се много" "получи се двуостър мач" "играли сме добро али немали сме шанс" ...
еееех живота е прекрасен
- добре, че не ми се пишеше много 
"шведите са ни на карък" ... "съдията се подигра с труда на момчетата" ... "получи се един интересен мач" "не бива да правим трагедии от един мач" "живота продължава" "трябва да гледаме напред" "трябва час по-скоро да забравим този мач" "да се отърсим от този кошмар и да гледаме към следващия мач" "все още нищо не е изгубено" "борихме се много" "получи се двуостър мач" "играли сме добро али немали сме шанс" ...
еееех живота е прекрасен

- bluefen
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
абе стига глупости съдята ни е виновен тъп български манталитет сега че рендето си имаше картон трябваше да внимава ................. за дуспата и платини ви каза че има а въпроса че при положение 4е губиме с 0:1 и почва да загрява защитник нема логика малко гонат човек влиза топчо след това от куф кур с 10 4овека и гол пасив вкарва още един защитник Кирилов е аиде кажете ми кво значение имаще дали ще 1 , 2 ,3 ,4 на нула голямата работа, и накрая третата "прекрасна " смяна да не се сърдат привържениците на червените но Янев освен преки (каквито за нас нямаше през този мач)
нищо друго неправи според мен Кривия е доста по нестандартен и изобретателен играч и като за край защо неизвадиха боримиров при положение 4е дори и в нащо парвенство той редко изкарва цял мач .
Да се надяваме че на 30март и 5 юни ще бием с игра.
А доколкото до Стоичков .............за мен е велик футболист но за трениор се самнявам................единствено ги надъхва но 8 ма4а 5 равни 2 победи и 1 загуба малко не ме кефи ...........
))
стига че се овлякох. Специални поздрави на ръководството на стадион Васил Левски с "Да ви е*а м****та " можеше да се спазват местата в б сектор
нищо друго неправи според мен Кривия е доста по нестандартен и изобретателен играч и като за край защо неизвадиха боримиров при положение 4е дори и в нащо парвенство той редко изкарва цял мач .
Да се надяваме че на 30март и 5 юни ще бием с игра.
А доколкото до Стоичков .............за мен е велик футболист но за трениор се самнявам................единствено ги надъхва но 8 ма4а 5 равни 2 победи и 1 загуба малко не ме кефи ...........

стига че се овлякох. Специални поздрави на ръководството на стадион Васил Левски с "Да ви е*а м****та " можеше да се спазват местата в б сектор
Върни се в “ОФФ-Топик - други”