А някъде тук бях виждал тема за това какво да гледам при огледа.
Някой ако се сеща моля за линк към нея . Не че разбрах всичко от нея , но все пак :)
http://m.mobile.bg/details/11475681426064152
Другото е това , но и тук е частно лице . Колко пари да предвидя за смяна на ремъци и помпа ?

Пасат цц съвет
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Re: Пасат цц съвет
Не искам да съм скептик, но в този бюджет читаво цц надали може да се вземе.
Започни първо с вин номера на колата и провери каква история може да се извади. Сканирай с вцдс, виж какви грешки има евентуално след тестово шофиране. Виж в какво състояние е дпф, дюзи.
Започни първо с вин номера на колата и провери каква история може да се извади. Сканирай с вцдс, виж какви грешки има евентуално след тестово шофиране. Виж в какво състояние е дпф, дюзи.
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
Иво.Кръстев написа:http://m.mobile.bg/details/11475681426064152
Колега верно ли си склонен да изръсиш 20 бона за тоя "уникат" със платнените седалки ?

- hooligan_sk
- Модератор
- Автомобил: GLC X254 + Golf MKV GTI
- Двигател: EA113
Виж бургаския по-добре. Освен че е от частно лице, може да се окаже първи собственик. 

- Иво.Кръстев
- Автомобил:
- Двигател:
Продаден бил вече ... 

- Vlad777
- King of the Road
- Автомобил: Passat B8 BiTDI 4m CUAA
- Двигател: MK2 RP+PG+PB Jetta Coupe+T-Roc
- Контакти:
Темата какво да се гледа е няколко теми по-нагоре в раздела (закачена).
- Spas
- Модератор
- Автомобил: VW Golf 2
- Двигател: 1800 RP
netizen написа:Не искам да съм скептик, но в този бюджет читаво цц надали може да се вземе.
Moже, може, търсене си иска, аз моето го търсих близо 4 месеца. Заслужаваше си

- Иво.Кръстев
- Автомобил:
- Двигател:
Ще споделиш ли от къде го взе за колко и всички останало или е тайна :)?
и аз съм много доволен от моето за около 20'000 и към момента съм доволен...особено в сравнение с бившата ми вече инсигния.
взех го от частно лице от Бургас, R line, 2.0, 140 к.с. с почти всички екстри, обслужено
взех го от частно лице от Бургас, R line, 2.0, 140 к.с. с почти всички екстри, обслужено
- netizen
- VW експерт
- Автомобил: ID7 Pro Tourer
- Двигател: APP550
- Контакти:
Под обслужено какво се разбира?
- Spas
- Модератор
Иво.Кръстев написа:Ще споделиш ли от къде го взе за колко и всички останало или е тайна :)?
Toва горното беше излишно, няма драми и тайни тук.
От Димитровград го купих, стоеше в един гараж, защото жената, за която беше купено ЦЦ-то, не желаеше да го кара, защото било голямо :)
Беше обявено на 21500, аз го взех под 20.
Ако конкретизираш какво означава "всичко останало", ще ти доразкажа.

- Иво.Кръстев
- Автомобил:
- Двигател:
stoev87 написа:Иво.Кръстев написа:http://m.mobile.bg/details/11475681426064152
Колега верно ли си склонен да изръсиш 20 бона за тоя "уникат" със платнените седалки ?
Да, склонен съм . Стига всичко по колата да е наред и да ми направи приличен коментар на цената за да направя и обслужване след като я закупя. Днес мой приятел , който имаше път към Пловдив го помолих да я види и въпреки че е фен на Мерцедес и ме дърпа да зарежа цц-то каза че поне външно колата почти няма забележки .Има ли официален сервиз на vw в Пловдив и каква диагностика да поискам да бъде направена ?
Иначе под всичко останало имам предвид , обслужване и пазарлък най-вече за което спомена :)
И имаш ли сервизна книжка ?
netizen написа:Под обслужено какво се разбира?
всичко по колата е сменено според пробега и/или годините. аз смених само масло и филтър на DSG-то, защото минаваха вече 50К км след последната смяна
- stoev87
- Автомобил:
- Двигател:
Иво.Кръстев написа:stoev87 написа:Иво.Кръстев написа:http://m.mobile.bg/details/11475681426064152
Да, склонен съм . Стига всичко по колата да е наред и да ми направи приличен коментар на цената за да направя и обслужване след като я закупя.
Еми все пак ти ще седиш вътре не аз - щом те кефи няма лошо

- Spas
- Модератор
Иво.Кръстев написа:stoev87 написа:Иво.Кръстев написа:http://m.mobile.bg/details/11475681426064152
Да, склонен съм . Стига всичко по колата да е наред и да ми направи приличен коментар на цената за да направя и обслужване след като я закупя. Днес мой приятел , който имаше път към Пловдив го помолих да я види и въпреки че е фен на Мерцедес и ме дърпа да зарежа цц-то каза че поне външно колата почти няма забележки .Има ли официален сервиз на vw в Пловдив и каква диагностика да поискам да бъде направена ?
Иначе под всичко останало имам предвид , обслужване и пазарлък най-вече за което спомена :)
И имаш ли сервизна книжка ?
Да, имам, за която предишният купувач, който е в бизнеса с автомобили втора ръка, беше надплатил 2000Евро, като си мислеше, че е на реални км. Уви, след малко връзки и ровичкане, се разбра, че са скрити едни нищо и никакви 60 000 км. Уви, за мен важното беше, че е на под 200000 км., в много добро състояние и без "подводни камъни". Сега, две години по-късно и 40000 км знам, че ако се счупи нещо, или му е времето или аз съм виновен (жената де

Аз съм изключително доволен, комфорт, външен вид, интериор, разход!, вървеж, сигурен съм, че съм направил прекрасен избор. Да, следващата ще е комби, защото всяко едно голямо пътуване с дете е приключение с тоя седан

Незнам за какво ще я ползваш, но му мисли

Върни се в “Избор и покупка на автомобил”