Направих си радиото RCD 300 да подкарва mp3-ки от телефон, омръзна ми от тези проклети дискове. Известно време не можех да намеря как става, но го открих все пак. Свързва се 3.5 джак към буксата му отзад и след натискане на CD копчето трябва да покаже aux in, ако не го покаже се влиза с VCDS в радиото, после coding-07 и последната цифра там се сменя на 1, при мен беше едно, можело и 3 да е, така пишеше там където го намерих как става.
Точно днес ми отказа и ролката на генератора, блокира! Симптомите бяха подскачане на ремъка и гадни звуци на свободен ход, помислих си, че е обтяжната ролка, но врътнах тази ролка на генератора и след като нямаше свободен ход намерих виновника. Ще снимам и видео как става тези дни, за сега ще се задоволите само с видеото как съм си направил радиото, батерията ми изключи няколко пъти и стана малко закърпено и не показвам точно как съм го запоил, но то това не е за показване, сложил съм схемата и другото е лесно, гледайте...
не съм за парите, 20 лв да му дам ама да знае какво прави и да го направи както трябва. И така, ваденето го обясних по-горе, снимах и клип този път, но как го слагам, ваденето е по обратния ред, говоря на английски за да спечеля някой лев от канала си, повече хора гледат така. Извинявам се за разваления английски, толкова мога да говоря без да съм го учил. Ако си харесате нещо в канала ми ще се радвам, не забравяйте да се абонирате и да
нещо, цъкнете и на някоя реклама като се появи в клипа
до там беше шайбата, ако беше лято щяше да изкара 4-5 месеца поне 

но той си знае, все пак му пожелавам безаварийни км и да кара по-бързо за да не го настигне ръждата. Друг комшия си взе пък Голф 5-ца, много е наточена, черна, 5 врата 

Вместо да си настройвате ограничение на скоростта, активирате си тази опция и возите жена си и готово