Г3 2.0ГТИ блокира по магистралата за Пловдив
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
k22 написа:Аз пък си мисля че за труд и нови части за основен ремонт- 1200 лева не е скъпо.
Мда да... не е много! Ако не беше, сега нямаше да карам Пассат!
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... ht=#173521
Аз съм най-отдолу

- Pironski
- Автомобил: VW Golf II GTI 8V
- Двигател: PB
- Контакти:
ок колега мерси мн. сега ще му дам тела да ти се обади и да се разберете;)radotom написа:Тръба ходи на стенд по моя препоръка в "Кастрол-центъра" под ЖСК Победа, с/у х. Санкт Петербург, а моя ремонт го прави приятел, чийто сервиз е в бившия гараж на "Кореком", до Руския пазар. Фирмата се казва "Анелс", собственика е Ангел и тел му е 0887/959109
Цената не беше приятелска, а стандартна, просто единствено на него имах доверие да ми бара колата! Единствения приятелски жест беше едномесечната разсрочка в плащането (не, че това е малко)
За колегата pironski: Така, както виждам нещата, приятелят ти има 2 алтернативи:
Да си замъкне колата до София и там да я прави
Да я прави тук, в П-в, но не в този сервиз! Ако избере втория вариант, нека ми звънне на 0898/796 386- Радо, но за съжаление през седмицата съм на работа и единствено в неделя бих могъл да съдействам пълноценно
Ако реши да сменя мотор, нека помисли над това, че никой не може да му даде гаранции, че мотора ще е читав, преди да го качи на колата и запали. А това пак са разходи!
- radotom
- Модератор
Баси тъпотията!
Аз бих искал да ми предоставят старите, сменени части и фактури за всички закупени нови!
Плащам 250 лева за труд, другото: само срещу предоставена фактура и стара част! Но да ги поиска нещата на място, че да не се подготвят с разни други щуротии предварително!
По възможност, запис на разговорите с диктофон, а и двама малко по-ячки приятелчета с него!
Току що колегата ми каза... Това да не е "Опел-сервиз"? Със собственик Владо Димитров?
Щото ако е той, няма да е първия такъв случай!!!
Аз бих искал да ми предоставят старите, сменени части и фактури за всички закупени нови!
Плащам 250 лева за труд, другото: само срещу предоставена фактура и стара част! Но да ги поиска нещата на място, че да не се подготвят с разни други щуротии предварително!
По възможност, запис на разговорите с диктофон, а и двама малко по-ячки приятелчета с него!

Току що колегата ми каза... Това да не е "Опел-сервиз"? Със собственик Владо Димитров?
- Pironski
- Контакти:
да колега 1150лв кеш чакат да им занесе и да си я вземе иначе няма да му я дадът. мани мани и аз това му викам да се радва,че не е станало инцидент и са живи и здрави,това е по-важноPlamen_VR6 написа:Да не искаш да кажеш че щу му вземат 1,2 к. лева??? Голям карък, то както каза Тръбата, това по принцип е много кофти квартал, все едно факултета... ама то човек като не знае...
Абе дето се вика пък, хубаво че при инцидента на магистралата няма пострадали, другото...

- Pironski
- Контакти:
казах му да направи така както казваш ти да им иска фактури за всичко и да му покажат и старите части.мани другото,ами сега са му казали,че и коляновия вал му бил за ремонт ли та за смяна ли неможах точно да го разбера,че нещо прекъсваше по телефона. а за сервиза каза,че незнае как се казва,негов приател го завел там(егати приятеля)radotom написа:Баси тъпотията!

- CRX Racing
- Автомобил:
- Двигател:
Или с Полиция или с приятели с по-широки гърбове. Как без да им кажеш ще пипат. Това направо си е за съд
Аман от олигофрени
Пиши какво е станало после, че ми е интересно тия кретенчета как ще се измъкнат. Пробвай и с Господари на ефира, ако не друго поне ще знаеш, че тия ще умрат от глад
Търсете си правата и не се примирявайте 

- spectrum
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
не в такива моменти се побърквам просто и откачам и мене са ме лъгали по сервизи в един подобен случай поисках колата само да я пробвам как са я оправили пред тях и си тръгнах следтова няколко седмици ми звъняха по телефона и се отказаха ако има такава възможност му предлагам и той да направи така ... колкото и тъпо да се струва на някой, но такива мошеници обикновено ги е страх да си търсят парите по законов начин защото знаят как са се омазали ...!!!
предлагам ако колегата го закъса и неможе да се оправи да се събереме целия клуб и да отидем намясто до пловдив да ги питаме какво толкова са направили за тия 1200 лв както казаха колегите да ги изненадаме и да искаме фактури и старите цасти ... инъче днеска на него утре на някои друг ще му се случи подобно нещо ...
извинявам се че се изказвам малко афектиран, но съм страдал и аз така и знам кво е ...
предлагам ако колегата го закъса и неможе да се оправи да се събереме целия клуб и да отидем намясто до пловдив да ги питаме какво толкова са направили за тия 1200 лв както казаха колегите да ги изненадаме и да искаме фактури и старите цасти ... инъче днеска на него утре на някои друг ще му се случи подобно нещо ...
извинявам се че се изказвам малко афектиран, но съм страдал и аз така и знам кво е ...

- radotom
- Модератор
spectrum написа:... да ги питаме какво толкова са направили за тия 1200 лв както казаха колегите да ги изненадаме и да искаме фактури и старите цасти ... инъче днеска на него утре на някои друг ще му се случи подобно нещо ...

Организирам посрещането! До Пловдив, до София, до Русе или Варна... навсякъде, където има такива мошенници!
А иначе идеята с пробата и на мен ми хрумна да я предложа, но се потвърждава май, че говорим за място, където това е практика и едва ли ще мине номера!
БАХТИ СЕЛСКИТЕ ТАРИКАТИ, майнаааа...
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”