Да, още съм при тях. За драмите всеки сам намира пътя към разбирателството

. Общите знаменатели за 2-3-4-5 пакети също не мисля, че са на място.
Аз като няколкогодишен служител обслужващ клиентски проблеми по домовете мога да кажа, че недоволните клиенти (не тези, които имат някакъв действителен технически проблем, а тези които звънят за щяло и нещяло) в голямата си част са хора, които или не са си чели договора, или не знаят да боравят с техника, или не са си задали правилно въпросите на продавач-консултанта, който им е продал услугата - без значение 1-2-3-4-5. Да не говорим, че съм срещал доста такива съвсем случайно, с които диалогът ни протича по следния начин:
Вар. 1
-Абе, не съм доволен от вашата услуга (обикновено нормалните хора поздравяват, а не се държат така, сякаш си им длъжен за нещо)
-Здравейте, сигнализирахте ли в офис или по телефона, че имате проблем с услугата?
-Ами не... ъмммм

Защо, трябва ли? Вие не знаете ли? (В тоя момент примерно съм излязъл от дома на негов комшия, който няма технически проблем с услугата)
-Запазете го в тайна

Довиждане

(обичам да съм шеговито-ироничен)
Вар.2 от хората (70-80% от случаите слава Богу) поздравяват и между нас разговорът протича нормално без ирония съпроводена с усмивка. Ако разполагам с време и преценя, че мога да се вместя в графика след това му оправям проблема без да давам обяснения някому.
Аз също съм бил от другата страна и досега не съм получавал ироничен отказ или поне нямам спомен. Когато търсим човешко отношение е редно и ние да го дадем.