абе, момци, къде да ги намеря тия от СИГИ тунинг?
едно време бяха на опълченска и симеон, ама много отдавна.
SIGI?
- vasko0001
- Автомобил:
- Двигател:
сиги
питам, защото един пич ми каза, че били в горубляне, а на мен не ми се ходи до там само за да проверя.
- sin orel C20XE
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: сиги
vasko0001 написа:питам, защото един пич ми каза, че били в горубляне, а на мен не ми се ходи до там само за да проверя.
Да в Горубляне са,ма за кво са тия бездарници!

- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Сиджи тунинг магазин можеш д анамериш и на улица Възкресение , в ето ей тоя блок , http://bgmaps.com/map.asp?sid=6bde0acf1 ... =&oType=57
87-ми блок се пада майче , аз от там си взех веждички , ама да знаеш че си падат яко скъпари !

87-ми блок се пада майче , аз от там си взех веждички , ама да знаеш че си падат яко скъпари !

- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
Преди караше една претруфена 3- ка- синя 1.8 моно, а иначе апел към всички (приятелски- не се занимавайте с sigi)Имаше тема преди време за sigi tuning,там и аз и доста колеги сме си изказали мненията п въпроса- относно съотношението-качество/цена !Демек ако се саобразяваме с това съотношение нещата там трябва да ги подаряват и да се молят някай да ги вземе ,а не да ги продават 

- OuT-OF-CoNtRoL
- Автомобил:
- Двигател:
bobkata написа:и аз съм чувал че не са мн добри
еми аз си взех от там вежди , даже уж жената от магазина някакви мерки взима , отивам , казват ми че имат много работа и ми я дават с думите "бе всичко е ок пич , взимаш и слагаш" ! Та взимам аз и .... хоп ... идва момента да слагам , амааа нещо не е кат хората , та имах малко разправии и в крайна сметка се оказа че купеното не се връщало , та с еналагаше да правя някои промени по решетки и т.н.