масло АЕК 74KW
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
масло АЕК 74KW
голфа е АЕК 74KW 96г при първата смяна ми казаха 4е е побрал 3.8 литра двигателно масло сега аз си смених маслото сипах 3.2 и показва от няколко дни 4е е на максимума ако някои може да ми каже колко събира горе долу ще съм благодарен
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
:)
мерси колега за бързия отговор
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
сега се сетих явно е останало от старото масло защото при първата смяна колата беше на канал а при втората я вдигнах предницата от двете страни с крик и предницата и беше вирната нагоре
възможно ли е

- buFka
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: :)
XIKS написа:сега се сетих явно е останало от старото масло защото при първата смяна колата беше на канал а при втората я вдигнах предницата от двете страни с крик и предницата и беше вирната нагоревъзможно ли е
според мен да, ама как успя да махнеш масления филтър и с кой акъл си се завирал под кола вдигната на крик

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
е колега бях я вдигнал на 2 крика ама от тия голямите крикове дето са по сервизите и хоп отдолу свалих филтъра с клуч от тия дето са за филтри като верига където са .....не че немам 5 лева за смяна ама си е друго 4овек сам да си пипне сам да си направи нещо няма по голям кеф 

-
- Автомобил:
- Двигател:
XIKS написа:е колега бях я вдигнал на 2 крика ама от тия голямите крикове дето са по сервизите и хоп отдолу свалих филтъра с клуч от тия дето са за филтри като верига където са .....не че немам 5 лева за смяна ама си е друго 4овек сам да си пипне сам да си направи нещо няма по голям кеф
НИКОГА,ама НИКОГА,ама НИКОГА нямай вяра на крик,какъвто ще да е.Друг път като правиш така,сложи големи трупчета или дори здрави тухли под гумите.И маслен крик от големите ми е изпускал...така,че внимавай.
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
аз с криковете я вдигнах и сложих едни стоики под предните гуми специални и да изпусне пада на стойките 

-
- Автомобил:
- Двигател:
XIKS написа:аз с криковете я вдигнах и сложих едни стоики под предните гуми специални и да изпусне пада на стойките
А така.Правилно!
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”