Колеги-мотористи
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Колеги-мотористи
Аз на моята китайска опашка счупих едно палче още на първия ден. Като почти не го бях докоснал... Няма толкова внимателно се слагаха и се изпотрошиха. Следващия, който ми каже да си купувам нещо китайско, ще му счупя носа, да не преебе и някой друг.
- vucata
- Автомобил: Ford Mondeo MK2
- Двигател: 1.8TD 2000
- Контакти:
Е да ама моята е оригинал от 98ма....
Карай да е весело, не е перфектен но от тия години на производство са така

Карай да е весело, не е перфектен но от тия години на производство са така

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Какво значение има годината, когато мотора стане перфектен, като техническа част и външна. Аз много искам по-следващия модел на моя, който е 2009-2015, но реално след толкова набити пари в моя, бих се огледал в друг, след поне 2-3 години 

- vucata
- Контакти:
Готов е 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Страхотен е, липсват ти само стикери и черна слюда

-
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Kuncavia написа:Днеска...
А какъв е другия мотор в дъното?
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Някаква Онда или Сузука, на колегата съкилийник. Тия дни ще го щракна 

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
vucata написа:Готов е
Бравос,чакаме фотоси от новия сезон.Уникалност е мотора.

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Започва да прилича на мотор. Чувствам се като в москвич, с това едно огледало

- gergeto
- Автомобил:
- Двигател:
Kuncavia написа:Започва да прилича на мотор. Чувствам се като в москвич, с това едно огледало![]()
![]()
Ама ,много "пипнат" Москвич,с изключение на огледалото.

- vucata
- Контакти:
Ее ти пък.. Моя е с едно огледало от CBR, другото си е от Смрад хахаха
- opsi4
- Автомобил: BMW E91 06
- Двигател: Yamaha FZ6 S2 09
Днес, ако не се лъжа се разминах с р-ката на Kuncavia в Овча купел към 19:00. [emoji14]
Изпратено от моят Redmi Note 3 с помощта на Tapatalk
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Не съм бил аз, по тъмно влезнах в София, през Владая, било е поне 20:00
Явно тази година ми е тръгнало на ремонти (ще я запомня с лошо). Сутринта излизам за един приятен трип София, Велинград, Юндола, Разлог... Всичко супер, мотора, почти готов, гуми почти нови, бензин и добавки на лице и накрая, гледам аз... ВАЙНА...
Гледам колеца текнал. И почвам да се моля... Дано да си въобразявам, това да е нещо, защото не е раздвижван цяла зима, едно друго, трето, пето, трепни... В крайна сметка, реших да мина през Доктора, да каже компетентно мнение. Нахлувам в сервиза с думите "Добър ден, имам едно питане... Мога ли да карам до Юндола"... Майстора мига на парцали. Викам ела ти покажем. Гледа го, чуди му се и вика, ще изкара, ама за да не остана без спирачки го превърза, като ранен войник...
Цялата идея е да не хвърля по спирачките. Мина Юндола, страхотен трип, мотора се държа много човешки, малко ме беше хванал базека, но като цяло се получи невероятно трипче. Затворих предната и задната гума от ляво, а от дясно, оставих по половин пръст. Голямо чудо е психиката, дали защото паднах от дясно или заради нещо друго, то карах като новобранка в десните завои, а в левите си подавах цялата газ... Начесохме крастата и се прибрахме, сега оставям мотора отново в бокса, по план беше за нивомера на помпата, но като бонус ще обслужваме колове...
Вече съм и 90% сигурен, че съм за отваряне на двигателя. Не изхарчи масло (все пак са 500 км.), но колеги, които караха зад мен, казаха, че пропушвам във високите... Но ще доливам до зимата, след това ще го мислим

Явно тази година ми е тръгнало на ремонти (ще я запомня с лошо). Сутринта излизам за един приятен трип София, Велинград, Юндола, Разлог... Всичко супер, мотора, почти готов, гуми почти нови, бензин и добавки на лице и накрая, гледам аз... ВАЙНА...
Гледам колеца текнал. И почвам да се моля... Дано да си въобразявам, това да е нещо, защото не е раздвижван цяла зима, едно друго, трето, пето, трепни... В крайна сметка, реших да мина през Доктора, да каже компетентно мнение. Нахлувам в сервиза с думите "Добър ден, имам едно питане... Мога ли да карам до Юндола"... Майстора мига на парцали. Викам ела ти покажем. Гледа го, чуди му се и вика, ще изкара, ама за да не остана без спирачки го превърза, като ранен войник...
Цялата идея е да не хвърля по спирачките. Мина Юндола, страхотен трип, мотора се държа много човешки, малко ме беше хванал базека, но като цяло се получи невероятно трипче. Затворих предната и задната гума от ляво, а от дясно, оставих по половин пръст. Голямо чудо е психиката, дали защото паднах от дясно или заради нещо друго, то карах като новобранка в десните завои, а в левите си подавах цялата газ... Начесохме крастата и се прибрахме, сега оставям мотора отново в бокса, по план беше за нивомера на помпата, но като бонус ще обслужваме колове...
Вече съм и 90% сигурен, че съм за отваряне на двигателя. Не изхарчи масло (все пак са 500 км.), но колеги, които караха зад мен, казаха, че пропушвам във високите... Но ще доливам до зимата, след това ще го мислим

- opsi4
- Автомобил: BMW E91 06
- Двигател: Yamaha FZ6 S2 09
Обърнатата предница е много готина, но протече ли трябва веднага да се оправя, а като си на път не е готино.
Иначе за извънградски трипчета незнам дали няма много пясък по пътищата още.
Трябва си внимание и очите на четири. Снощи на околовръстното имаше катастрофа с моторист, приятелите му казаха, че не е толкова зле..
Иначе за извънградски трипчета незнам дали няма много пясък по пътищата още.
Трябва си внимание и очите на четири. Снощи на околовръстното имаше катастрофа с моторист, приятелите му казаха, че не е толкова зле..
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
О супер е, Юндола и Дефилето са излизани. Тия дни ще го добутам в сервиза... 

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”