Дъртия...Дядо пасат...
- Voluminer
- Автомобил: Vw Passat B3
- Двигател: 2e
Re: Дъртия...Дядо пасат...
Вече с нови спирачки,нови амортисьори отзад и нови маншони на рейката.На снимките с тестови джанти.  

- Johnsword
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: 1.8 RP1991
Доста добре му седят, харесва ми. :)

- Voluminer
Трябват им само едни капачки   Гумите са 195/65/15,а самите джанти са с ЕТ 25 и изхвърлят доста навън заради което леко ми стържат в предните подкалници при по-големи неравности
 Гумите са 195/65/15,а самите джанти са с ЕТ 25 и изхвърлят доста навън заради което леко ми стържат в предните подкалници при по-големи неравности   Скоро ще видим G60 джантите как му седят
 Скоро ще видим G60 джантите как му седят  

Гумите са 195/65/15,а самите джанти са с ЕТ 25 и изхвърлят доста навън заради което леко ми стържат в предните подкалници при по-големи неравности
 Гумите са 195/65/15,а самите джанти са с ЕТ 25 и изхвърлят доста навън заради което леко ми стържат в предните подкалници при по-големи неравности   Скоро ще видим G60 джантите как му седят
 Скоро ще видим G60 джантите как му седят  
- К.Одаджийски
- VW експерт 
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Със 185/65/15 гуми няма да стърже отпред, поне при мен не стърже, а 195/65 опират

- Voluminer
Това е идеята.G60 джантите с 185/65/15 гума и заспива.При мене стърже само отпред,отзад не знам дали личи от снимките но му подложих и се е вирнал малко.Макар че като натоваря всичките боклуци и пак си кляка  

- ангелчо77
- Автомобил: Passat B3 Variant
- Двигател: RP 1990
Я да видим кой е с нови капли?  Иво макар да ги мернах за момент,много добре седят.
 Иво макар да ги мернах за момент,много добре седят. 

- Voluminer
Скоро ще кача снимки и с тях   И твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам
 И твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам   За колегите които следят темата скоро ще има промени в аудио системата,ще го правим да думка
 За колегите които следят темата скоро ще има промени в аудио системата,ще го правим да думка  

И твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам
 И твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам   За колегите които следят темата скоро ще има промени в аудио системата,ще го правим да думка
 За колегите които следят темата скоро ще има промени в аудио системата,ще го правим да думка  
- georgi_boichev
- Автомобил: Passat B6
- Двигател:
- Контакти:
Voluminer написа:Скоро ще кача снимки и с тяхИ твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам
Христос Воскресе! Жив и здрав и само хубави неща да ти се случват Колега! Сега да те захапя, пак си траеш със снимките

А за думкането, намерил си му оригинални говорителчета ли?

- Voluminer
Гумите са Uniroyal Rainexpert и съм доста доволен от тях. Това лято ще се търкаля с тези гуми и джанти  

- Voluminer
georgi_boichev написа:Voluminer написа:Скоро ще кача снимки и с тяхИ твоят ми се стори с хубави капли ама избяга и не можах да ги огледам
Христос Воскресе! Жив и здрав и само хубави неща да ти се случват Колега! Сега да те захапя, пак си траеш със снимките

А за думкането, намерил си му оригинални говорителчета ли?
Воистина Воскресе!
Оригинални не са ама чува се нещо там.И онова отзад пука из багажника
 Скоро ще има снимки и на техниката с която го озвучавам само да пооправя някои неща
 Скоро ще има снимки и на техниката с която го озвучавам само да пооправя някои неща  
- georgi_boichev
- Автомобил: Passat B6
- Двигател:
- Контакти:
Джантите му стоят много добре, по добрия избор си направил според мен.  

- vanbo
- Автомобил: Passat 3 TDI
- Двигател: 1. 6 SB 1992
Ивчо, ти да не работиш във " Велга ", съдейки къде си правил снимките...? Преди десетина години моят Ивчо ме задоми с В3 от Франция - докара си багажа след магистратурата с него - желязна кола !!! Младо момче си, мераклия - вози се и си върши работата с тези прекрасни машини - безпроблемно !

- Voluminer
Не колега,не работя там.Здрав автомобил наистина,всичките ми познати които имат или са имали такъв са останали доволни.Случка от скоро   Работя си аз пред гаража и забелязвам че някакъв човек оглежда пасата
 Работя си аз пред гаража и забелязвам че някакъв човек оглежда пасата   Отивам и ми вика:Абе то няма бележка ама дали случайно не се продава
 Отивам и ми вика:Абе то няма бележка ама дали случайно не се продава   Казвам:Не!
 Казвам:Не!   И почна да ми разказва как имал преди много години такъв,бил супер доволен ама го продал че му трябвали пари и сега пак си търсел такъв
  И почна да ми разказва как имал преди много години такъв,бил супер доволен ама го продал че му трябвали пари и сега пак си търсел такъв   

Иначе вече сме с 1.5см фланци отзад и стъпва малко по-широко Снимки скоро.
 Снимки скоро.  

Работя си аз пред гаража и забелязвам че някакъв човек оглежда пасата
 Работя си аз пред гаража и забелязвам че някакъв човек оглежда пасата   Отивам и ми вика:Абе то няма бележка ама дали случайно не се продава
 Отивам и ми вика:Абе то няма бележка ама дали случайно не се продава   Казвам:Не!
 Казвам:Не!   И почна да ми разказва как имал преди много години такъв,бил супер доволен ама го продал че му трябвали пари и сега пак си търсел такъв
  И почна да ми разказва как имал преди много години такъв,бил супер доволен ама го продал че му трябвали пари и сега пак си търсел такъв   
 Иначе вече сме с 1.5см фланци отзад и стъпва малко по-широко
 Снимки скоро.
 Снимки скоро.  
- D1D00
- Автомобил: Volkswagen Golf GT
- Двигател: ABD 1994
Запазен екземпляр, добър избор си направил от към кола! Тия B3-ки са доста корави автомобили,а и понавървяват прилично. Имам познати които карат същия модел години наред, и не възнамеряват да си вземат по нов, макар че имат пари...

- Voluminer
Специални благодарности на колегата Георги Бойчев за клиповете   

Лееко загатваме за музиката на пасата.Не е и наполовина от това което може 

https://www.youtube.com/watch?v=DnfQOVWJGKI
https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... caWg7U3auk

Лееко загатваме за музиката на пасата.Не е и наполовина от това което може

https://www.youtube.com/watch?v=DnfQOVWJGKI
https://www.youtube.com/watch?app=deskt ... caWg7U3auk