Влез вътре и "вдигай" скоростите на които ти тресе. Нататъка ясно ли е?
Ако си залупен - и без гуми ще я събориш от криковете и толко ше е.

инжектопляктор написа:Водния дух1 написа:Все пак ако искаш завърти дисковете на стругар-да ги измери там имат ли биене или не.Няма да ти струва много.
Ти имаш ли си идея колко ми иска стругаря? 10лв, за да ми ги завърти двата диска и по 15лв на диск, за да ги стругова. Чисто нов диск е между 26 и 33лв, зависи от марката.....
samo_pechka написа:Ако скоро ( преди проблема ) си спирал рязко ( и яко ) и след това колата е стояла на място поне минута и половина-две с натиснат педал-ясно....
....е колко да ти иска ?! За сведение е нормална цена.
samo_pechka написа:Какви са тез дискове за 30-40лв? Подозрително евтенки ми се виждат...усещам, че ще нацелиш "кьоравото" пак...
samo_pechka написа: Провери си дисковете, след това ще знаеш какво следва...
bobocamaro написа:Поеми някакъв риск, направи нещо.
samo_pechka написа:Спирам с писането
инжектопляктор написа:Видях т.нар балансьор. Бутам го наляво-надясно с една пръчка и усещам, че не е стабилно стъпил на оста, ами се премества наляво-надясно с побутване, макар и малко?. Означава ли това, че не е наред, може да създава проблеми и е по-добре да махна тоя гумен пръстен, който е по-близо до скоростната кутия преди маншона? Смятам да го резна с флекса. Защото шумът ми е тупкане все едно има липса на баланс някакъв....
Лагерът бучи, а това си тупка...
goppa написа:[В това ти е проблема. Тоя топуз трябва да е неподвижен към полуоската.
Потребители, разглеждащи този форум: rosenstoilov78, ssssl и 34 госта