Това същия мотор ли е от Голф 3 ГТИ ? И забравих да попитам визията на Бора по добра ли е от на Голф 4 и от към цената на части и въобще това здрава кола ли е или по дбре да си взема ТДИ 90-110 коня ? Благодаря
bugssy написа:Колеги , този двигател не ми е познат за това се обръщам към вас ( понеже не намерих тема за тоя мотор на Бора ) да ми кажете ако е възможно какви са му първоначалните разходи ролки ремаци ако има и колко пари струват - 16 клапана ли е мотора или не ! От носно газифицирането с обикновенна АГУ или ГИ трябва да му се сложи ? Давам линк на такава Бора тя е примерна не че ще я купувам точно тазиhttp://www.cars.bg/u566691 - ако някои може да ми каже и буквите на двигателя ще съм много благодарен
Това същия мотор ли е от Голф 3 ГТИ ? И забравих да попитам визията на Бора по добра ли е от на Голф 4 и от към цената на части и въобще това здрава кола ли е или по дбре да си взема ТДИ 90-110 коня ? Благодаря
Simeon1221 написа:Първите 5000км ми изчезнаха 500-600грама и харчеше малко повечко-8надълго и 11.5 градско.Смених го пак с титан 10/40 и от тогава не доливам около 200 грама изчезват от смяна до смяна.И разхода падна 6,5 на 10 бензин .Карай смело тия първите 5-6 хиляди не са критерии,ще си покаже дали всичко е ок.
bovans написа:Би ли ми пратил точно с какъв тотал си.
bovans написа:Мноого сте отзивчиви не е като в Опел форума.
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 64 госта