dreadx написа:Ето това е типичен пример, че не може читателят точно да си представи...
Преди зверски биеше в спирачките и волана, все едно ще се счупи нещо.
В момента се чува бучене като от лагер при завой се усилва, но и едно потракване/чукане периодично, което изчезва/слива се с фоновият шум при скорост над 80км/ч.
Когато спирачките позагреят се усеща леко биене при спиране както в педала на спирачките(макар и много много слабо), така и слабо във волана, но такова има и се усеща особено като се кара дълго и загреят спирачките навярно.
Това ми говори за 2 проблема. Аз не обичам да описвам проблемите си с измислени термини, освен да направя нов аудиозапис и да го публикувам. Той сам ще обясни повече, отколкото аз мога.
Обаче за да тресе леко волана при по-дълго каране, загряване на спирачки и спиране, значи действително е от предницата тоя проблем. Понеже ако беше заден спирачен апарат нямаше да ми тресе волана.
Аз съм имал лагер на главина повреден, имал съм криви гуми, криви дискове и проблемни карета. Истината е, че шумовете които чувам ги определям като "шум", защото са сбор от няколко, които ми е трудно да определя. Това не е напрежение да го измериш с волтметъра..