Golf 3 1.8 написа:sin orel C20XE написа:Аз като собственик на С20ХЕ на Калибра,мога да споделя следното:моето купе е най-тежко=тегав старт,моторът е досста динамичен,развърта се доста добре на 3,4 и 5-та предавка,с леки подобрения-power cap,хубав чип,добра изпускателна система дава доста добри времена на 400м.
В сравнение с АБФ и КР,зависи на кое купе е С20ХЕ,предимството е на Опел и то в някои случаи доста осезаемо.
А до твърдението за по-добрата конфигурация за тунинг по мотора,айде да не ги изброявам всички над 250кс и доста повече,докато при голфовете стоят по друг начин нещата!
За главата-няколко вида са,в много редки случаи е Cosworth,в повечето е Колбеншмит,която е доста проблемна(пука се).И обемът е 1998.И също така С20ХЕ,както и АБФ и КР издържа на пърформъс и малоумно ръчкане!
И трите са наистина класика!
Колега тя си е на косуърт колбеншмидт просто я произвеждат разбираш ли???АБФ-а с сток карантиите държи до повече коне от ХЕ-то гарантирам ти!!!За обема явно грешката е моя.....А за предимство може да става дума само при астра....С калибрата няма как да си равностоен на Голф3 АБФ да не говориме ако е в г2.
Айде да не си говориме глупости и да не правиме хранилка,ако ми беше в кондиция колата,както трябва,щяхме да ги сверим,да видим дали не съм равностоен!Има време и това ще стана.Защо мислиш не съм ти писал още в Клуб ГТИ?
Пак повтарям С20ХЕ превъзхожда и КР и АБФ!
ПП:И кой е този АБФ дето е 350кц,че не се сещам?Стоил говори от личен опит и колата му е доста сполучлива!