Golf 5 R32 - Настройки за заключване / отключване / огледала?

Техническа и сервизна информация за Golf, Vento, Jetta и Bora
Bat Lubcho
Автомобил:
Двигател:

Golf 5 R32 - Настройки за заключване / отключване / огледала?

Мнениеот Bat Lubcho » Вто 02 май 2017 7:56

Здравейте, колеги! От скоро имам Голф 5 Р32, впечатлен съм от колата като цяло и малко ме е яд, че не си я взех доста по- рано :c020. До скоро като я отключвах се отключваше шофьорската врата само, а за другите трябваше пак да натисна ключа, след като рових в настройките , сега се заключват всички без тази до шофьора, ако някой може да помогне ще съм благодарен! И дали може от ключа да си прибирам огледалата и да вдигам стъклата след залючване ( от копчето вътре се прибират огледалата ) ? Благодаря ви и приятен ден

nikname
Автомобил: vw golf mk5 2006
Двигател: 1_6i BSE

Re: Настройки за заключване / отключване на Голф 5

Мнениеот nikname » Вто 02 май 2017 10:39

За другите проблеми незнам клега,но стъклата можеш да си ги вдигаш като натиснеш копчето за затваряне,просто го задръж повечко без да го пускаш и се вдигат сами.А за прибирането на огледалата май трябва да имат моторчета за да се пипне през компа на колата и да се отключи тая екстра.

Bat Lubcho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Bat Lubcho » Вто 02 май 2017 11:12

Благодаря ти, ще пробвам с ключа по- дълго време отново, но съм опитвал, а огледалата имат моторче, значи някой трябва да си поиграе с настройките! Благодаря отново!
Ако някой знае нещо за вратите моля да пише, че та са по - важни :neutral

Потребителски аватар
M3ntata
Автомобил: Golf MK4 4motion
Двигател: V5 AGZ

Мнениеот M3ntata » Вто 02 май 2017 11:39

Bat Lubcho написа:Ако някой знае нещо за вратите моля да пише, че та са по - важни :neutral

Отново някой трябва да си поиграе с vagcom... Или ако борда ти позволява разгледай какво има в раздела на "central lock" или както е там...

Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”