Пасат Б3 шум от предницата
- Ednoishest
- Автомобил:
- Двигател:
Пасат Б3 шум от предницата
Колеги, от скоро нещо започна да вие от предницата, и то само на скорост, като изключа от скорост след 1-2 секудни спира... Освен това от време на време при тръгване нещо изтропва еднократно и то не само при пълен ляв/десен. Сравнително силничко си изтропва... Какви може да са причините, и сериозен ли е проблема? 

-
- Автомобил: Passat b3 1988
- Двигател: RP
Re: Пасат Б3 шум от предницата
С хидравлика ли си? 

-
- Автомобил: Passat b3 1988
- Двигател: RP
Погледни за масло в скоростната кутия. 

Нещо правено ли е на колата, преди да се прояви проблемът?
За тропането, освен разни шарнири, тампони и т.н.. виж и дали са стегнати всички болтове по окачването.
За тропането, освен разни шарнири, тампони и т.н.. виж и дали са стегнати всички болтове по окачването.
- Ednoishest
- Автомобил:
- Двигател:
passat ;) написа:С хидравлика ли си?
Не
dreadx написа:Нещо правено ли е на колата, преди да се прояви проблемът?
За последно сменях водна помпа, но от няколко месеца имам колата, не съм сигурен какво положението с предницата, трябва да се види...
- Ednoishest
- Автомобил:
- Двигател:
dreadx написа:Нещо правено ли е на колата, преди да се прояви проблемът?
За последно сменях водна помпа, но от няколко месеца имам колата, не съм сигурен какво положението с предницата, трябва да се види...
От разстояние малко трудно ще познаем, ама виж наистина в кутията дали има масло. И ако трябва да ходиш на майстор, кажи от къде си, за да ти препоръчат сигурен и читав майстор, защото няколко човека вече се оплакват от ходене по случайни "майстори".
- Ednoishest
- Автомобил:
- Двигател:
От София съм колеги, освен да се смени виещия лагер и тропащо каре, може би ще трябва и бензинова помпа да се сменя и газта да се види и центрова. Така че, наистина - препоръчайте ми добър сервиз за целите...