и карал Голф3 1.6ми CL само хидравлика 2 врати на 245999 киломерта , викам му че не може да го продаде с тия километри и разбрахме се да търса човек да го върне , отидех в един сервиз- 30 лева струва превъртането , заслужавали си , дали е скъпо? продава я за 3800
30 лева за превъртане на километраж г3
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
30 лева за превъртане на километраж г3
вчера доиде един приятел начинаещ в вкарването на коли от Германия
и карал Голф3 1.6ми CL само хидравлика 2 врати на 245999 киломерта , викам му че не може да го продаде с тия километри и разбрахме се да търса човек да го върне , отидех в един сервиз- 30 лева струва превъртането , заслужавали си , дали е скъпо? продава я за 3800
Последна промяна от G3 на Съб 24 мар 2007 21:26, променено общо 2 пъти.
- G3
Bliznak написа:Здравей! Не е коректно да се правят такива неща...
Цената, която иска за тази кола, ако е в добро състояние не е висока и би могъл да си търси купувач спокойно.
п.с. Настрой си единия фар![]()
![]()
ако колата ти е тази от аватара
прав си че не е коректно но като я симне на 90хил , че я налапат като топъл хляб , колата има малко забележки пръскана е с спреиче малко
п.с. а аватара това е моя голф обаче съм сварзал късата светлина да е габарит затова се получава така
pazaron
демек вместо тока да ходи на крушката на габарите ходи на късата светлина
Последна промяна от G3 на Пет 16 фев 2007 16:14, променено общо 1 път.
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
- santo_trafficante
- Автомобил:
- Двигател:
не те са от застрахователните измами преди да продадат колата в ИталияG3 написа:santo_trafficante написа:нормално всичките коли на по 20год са на по 90/100хил...
п.с. знам че ги карат баби германики до магазина само
за голф е 30 кинта връщането
а леките забележки по ламарината ударите са от автовоза по време на разтоварване в Б-я
- emdless4
- Автомобил:
- Двигател:
Re: 30 лева за превъртане на километраж г3
G3 написа:вчера доиде един приятел начинаещ в вкарването на коли от Германия
толкоз взимат... друг е въпроса защо ще я връща - ако е на 250 х. км. по вероятно е да я продаде, аз два-три пъти обиколях за коли последните 2 години и всеки път кола над 150 хиляди не видях... Един търговец ни пита веднъж каква кола търсим - викам му над 200 хиляди км - той ме гледа тъпо ...
Ако ми трябваше сега кола, бих скочил на тази веднага, коя година е?
- G3
Re: 30 лева за превъртане на километраж г3
emdless4 написа:G3 написа:вчера доиде един приятел начинаещ в вкарването на коли от Германия
толкоз взимат... друг е въпроса защо ще я връща - ако е на 250 х. км. по вероятно е да я продаде, аз два-три пъти обиколях за коли последните 2 години и всеки път кола над 150 хиляди не видях... Един търговец ни пита веднъж каква кола търсим - викам му над 200 хиляди км - той ме гледа тъпо ...А един друг отворко ми вика на колкото искаш, на толкова ще ти я направим
Ако ми трябваше сега кола, бих скочил на тази веднага, коя година е?
според мен не си заслужава все пак са много 250х. и да е връщан , то е от 190-200 на 100х. иначе е 93г.
santo_trafficante написа:не те са от застрахователните измами преди да продадат колата в Италия
става въпрос за купувача в Б-я
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”