Писна ми от некомпетентни майстори!!!!!

golfmk1 написа:Със демфер е и номера му според мен е 028 105 266A
vankata_passat написа:става въпрос за съединителя 240мм ли трябва да купи или 228мм и какво друго трябва.
vankata_passat написа:Колеги извинявам се че пиша в тази тема искам да задам един въпрос един приятел има пасат б5.5 1.9тди 101кс. 2001г. Код на мотора AVB. 5 степенна кутия сега взе 6степенна кутия с лостовата система и демфер от 131 к.с. трябва само стойките на кутията и датчик за задна скорост и единия тампон.става въпрос за съединителя 240мм ли трябва да купи или 228мм и какво друго трябва.
samo_pechka написа:vankata_passat написа:Колеги извинявам се че пиша в тази тема искам да задам един въпрос един приятел има пасат б5.5 1.9тди 101кс. 2001г. Код на мотора AVB. 5 степенна кутия сега взе 6степенна кутия с лостовата система и демфер от 131 к.с. трябва само стойките на кутията и датчик за задна скорост и единия тампон.става въпрос за
съединителя 240мм ли трябва да купи или 228мм и какво друго трябва.
Магарето не е ли друго? И един спейсър м/у скор. кутия и мотора трябва да има . Ако сте взели оригиналния маховик от донора-да .240 е. Ако не- става и 228 , тогава и тоя спейсър не ти трябва.
При 240 е друг и стартера, също и компресора за климата с тръбите и обт. му ролка ( не съм сигурен )
Върни се в “Дизелови агрегати”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 22 госта