П.П.Старата ми глава съм я портнал и полирал.Ма тая дето съм сега с нея няма да я барам.

group® написа:По идея на един наш виден съфорумец се размислих сериозно и за скоростите. С предавателните числа съм много зле и ви моля да помагате. Засега идеята е за къстъм кутия с 1,2,3 от КР и 4,5 от абф-а в тялото на абф-ската кутия? Отворен съм и за други предложения ...
Помагайте на леймърчето![]()
rusiq_24 написа:Така,ако регулатора ти както на моя е на 7300об/мин ако направиш тази трансплантация се получава следното:1ва-63км/ч 2ра-102км/ч 3та-150км/ч 4та-210км/ч 5та-258км/ч(ако ги направи) а сегашната ти кутия е 1ва-65км/ч 2ра-111км/ч 3та-165км/ч 4та и 5та еднаквиМисля че си заслужава ама ще е по добре да се запази 1ва да е от АБФ за да се получавая още по силна втора която ще е КРска
PL-16v написа:Колега ако сменяш скоростите което ти препоръчвам определено не се заиграваи с предавателните числа а направо зимаи 1на кутия 9А тя е със същите предавателни числа като на КРа-2Y а за да сложиш 2Y от КР трябва да смениш цялата лостова система щото твоите скорости са със жила така че ако решиш да ги сменяш твоите скорости са 9А смени ги и ще осетиш осезаема разлика във вървенето
Ама колегата имаше в предвид да е в кожуха на АБФска кутия само зъбчатките да сменя,доколко е възможно това не знамPL-16v написа:Колега ако сменяш скоростите което ти препоръчвам определено не се заиграваи с предавателните числа а направо зимаи 1на кутия 9А тя е със същите предавателни числа като на КРа-2Y а за да сложиш 2Y от КР трябва да смениш цялата лостова система щото твоите скорости са със жила така че ако решиш да ги сменяш твоите скорости са 9А смени ги и ще осетиш осезаема разлика във вървенето
PL-16v написа:Попринцип не е проблем да свали неговата кутия и да ги реди вътре както иска по дълги по къси но за да има наистина ефект му трябва кутия 9А слага я и забравя за случая редил съм на моя голф предавките ефект имаше само че отрицателен
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 35 госта