Карам Пасат 5 от няколко дни. Тази сутрин бях неприятно изненадан като си погледнах показанието на резервоара - близо до резервата, а вчера напълних до горе. Оказа се, че са ми източили нафтичката. Мислех си, че не е толкова лесно да се точи от резервоара.... Отворили са капака, отвили капачката, източили, завили капачката да не изветрява, затворили капака и си тръгнали по живо по здраво с около 50л нафта. Ако не бях се вгледал нямаше и да забележа драскотините по капака.
заглавието и местя в офф
mod edit: golfer
България 2007-/поредната кражба на гориво/
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- orgasmatron
- Автомобил: Passat B4 Syncro
- Двигател: AGG
- Контакти:
много неприятно, дано да ги пипнеш гадовете следващия път и да им ........... таковатата
на предишния собственик на пасата, братовчед ми, на 5 или 6 пъти му точиха бензина, един път ги дебна цяла нощ и после търча по чорапи да ги гони из лозенец, какво ли не е правил - капачката се заключва, вратичката има палче вързано с централното и алармата, гадините пак си точат.
аз имам навика да държа колата с почти пълен резервоар ( винаги над 50л) и се чудя кога ли и аз ще изгоря. една сутрин видях всички лади пред блока с отоврени капачки на резервоарите и изтръпнах , но не бяха пипали
мисля че имаше една тема как да си защитим реззервоарите от такива навлеци
на предишния собственик на пасата, братовчед ми, на 5 или 6 пъти му точиха бензина, един път ги дебна цяла нощ и после търча по чорапи да ги гони из лозенец, какво ли не е правил - капачката се заключва, вратичката има палче вързано с централното и алармата, гадините пак си точат.
аз имам навика да държа колата с почти пълен резервоар ( винаги над 50л) и се чудя кога ли и аз ще изгоря. една сутрин видях всички лади пред блока с отоврени капачки на резервоарите и изтръпнах , но не бяха пипали
мисля че имаше една тема как да си защитим реззервоарите от такива навлеци
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 23:44, променено общо 1 път.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”