Първо трябва да се остави за час време на слънце, за да се заредят батериите и след това си в джаза.....
За сега работи....
Мисля че сензора е малко бавен, тези 0.002сек. ми се струват нереални, но за непрофисионална работа става

Traytor написа:От днес имат комплект звездогаечни ключове с тресчотка за 19.99лв. Комплекта включва 8, 10, 13,14,17.
icotoooo написа:Traytor написа:От днес имат комплект звездогаечни ключове с тресчотка за 19.99лв. Комплекта включва 8, 10, 13,14,17.
Някой колега с отзиви за тях?
icotoooo написа:Traytor написа:От днес имат комплект звездогаечни ключове с тресчотка за 19.99лв. Комплекта включва 8, 10, 13,14,17.
samo_pechka написа:icotoooo написа:Traytor написа:От днес имат комплект звездогаечни ключове с тресчотка за 19.99лв. Комплекта включва 8, 10, 13,14,17.
Не стават :) два от тях ми "оттърват" при лек напън. Боклук меко казано...да бях дал за един ключ тези пари, но да е стока.
storms написа:колеги, на 10.06 беше пуснат ръчен циркуляр за 229лв., знаете ли дали има останали бройки в някой магазин?
storms написа:колеги, на 10.06 беше пуснат ръчен циркуляр за 229лв., знаете ли дали има останали бройки в някой магазин?
pushkata11 написа:Добра е, ползвал съм я във всякакви ситуации, никакви проблеми :)
Върни се в “ОФФ-Топик - други”
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 49 госта