Въпрос номер 2 - ами всичко останало. Каквото се сетите да ме посъветвате е добре дошло. Благодаря на всички за търпението да прочетат поста и за отговорите.
Кой VAG е за жена
Кой VAG е за жена
Някой може да се смее на този въпрос, но се надявам да има и сериозни мнения. Братовчедката е решила, че съм разбирач
и ме натовари със задачата да и търся кола до 14 бона. Търси се кола, която да създава най-малко технически проблеми (жена в колата!
)Естествено, като собственик на марката ФВ най-вече към нея поглеждам. Пасата е много голям и не става. Поло, Голф, А3...май за друго не се сещам. Въпрос номер 1 е кой мотор е най-безпроблемен? Ще се пътува често извън София и предполагам дизела ще бъде за предпочитане. Макар, че знам мнението Ви за шанса да намериш читав дизел на старо...Газ не е опция. Може би бензин, но по-икономичен?
Въпрос номер 2 - ами всичко останало. Каквото се сетите да ме посъветвате е добре дошло. Благодаря на всички за търпението да прочетат поста и за отговорите.
- brabus
- R-циклопедист на VW

- Автомобил: Golf II GTI PB A4 Avant 1.8 TQ
- Двигател: 1991 2003
- Контакти:
Niksi, ти изпреварвал ли си с SDI на извънградско?
TDI е колата! Но TDI на Поло. За тези пари си мисля, че съвсем спокойно взима 1.9 90кс, а дори и 110 кс може да се намери. Става и за градско и за извънградско. Освен като пътува отвъд околовръстното не взима и любимите мебели с нея.
П.П. 1.9 TDI е само на Седан и Комби!

П.П. 1.9 TDI е само на Седан и Комби!
-
Калоян Кирилов
- Автомобил: Suzuki Marauder 800 Opel Astra G
- Двигател:
- веселин
- Автомобил: SkodaFabia 1 sedan
- Двигател: BNM 1.4 TDI-PD 2007
- Контакти:
Стига пробутвахте на мадамите тия Половери
Ето я колата за братчедката - http://www.transmitmedia.com/golfTDI/

- stoqn_gti
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
веселин написа:Стига пробутвахте на мадамите тия Половери![]()
Ето я колата за братчедката - http://www.transmitmedia.com/golfTDI/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Твърдо с две ръце за

- juve
- Автомобил: Pasat B3-Seat Leon TDI
- Двигател: AAZ - ALH
Всичко зависи от жената , те да не са еднакви я.
Моята жена , докато не я "натиках" в пасата все намираше кусури .... това било , онова било
а по темата : мисля , че половер е най подходящата кола за една жена - по евтина за подръжка , по малка като габарити ( по принцип ) , а особенно по младите - може да са по трошливи , ама се барат и по комфортни за по дълъг път .... ( то в БГ каъв ли ще е този дълъг път , ама все пак
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”