Мултиван за 292'317лв

Главният форум, касаещ всичко свързано с автомобилите Volkswagen
Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Съб 17 фев 2007 16:57

Wizi написа:Очевидно изкривеното ни мислене винаги гледа първо цената...

Както казва един приятел, когато се заговорим за цени и дали дадена стока си струва - "Пич, всичко си струва цената, въпроса е дали можеш да си го позволиш :wink: " :)

Потребителски аватар
20vTurbo
Автомобил: Jetta GLI Mk6 TSI + Octavia VRS
Двигател: 2012 20 TSI CCTA 2003 18 AUQ
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Нед 18 фев 2007 8:22

musura написа:
Wizi написа:Очевидно изкривеното ни мислене винаги гледа първо цената...

Както казва един приятел, когато се заговорим за цени и дали дадена стока си струва - "Пич, всичко си струва цената, въпроса е дали можеш да си го позволиш :wink: " :)

Въпроса според според мен е колко хора биха дали 300000 лв за Фолксваген. Бизнес профила на тази марка е проблема. Ако ще и да има диамантени седалки за 1 милион, пак си е "народна кола".

Аз съм върл привърженик на марката но точно защото те правят качествени автомобили на достъпни цени.

Ето и още малко интерсни факти:

Скъпите Нисани се казват Инфинити.
Скъпите Тойоти се казват Лексус.
Скъпите Хонди се казват Акура.
Скъпите Фолксвагени се казват Ауди.

Защо ли?

Потребителски аватар
20vTurbo
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Нед 18 фев 2007 8:32

roadrunner написа:... Р Класата е едно американско комби, ...

С кое американско комби го сравняваш? Аз се сещам само за едно подобно и даже ще ти дам жокер, прави се пак от Даймлер-Крайслер.

Потребителски аватар
evgenyh
Автомобил: Seat Toledo
Двигател: BSE 2005

Мнениеот evgenyh » Нед 18 фев 2007 11:11

В фирмата имаме едно такова МБ бизнес Виано и е невероятен :wink:

Потребителски аватар
Чудомир
Автомобил: Passat 5.5 + Caravelle T4
Двигател: 03 V6 AMX + 97 VR6 AES

Мнениеот Чудомир » Нед 18 фев 2007 12:30

20vTurbo написа:

С кое американско комби го сравняваш? Аз се сещам само за едно подобно и даже ще ти дам жокер, прави се пак от Даймлер-Крайслер.

Нещо не разбрах намека...Р-класата си е по принцип конципирана за американския пазар. Според мен такъв "хибрид" няма да се радва на популярност в Европа.

Потребителски аватар
Sir T
the STIG
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sir T » Нед 18 фев 2007 15:02

evgenyh написа:В фирмата имаме едно такова МБ бизнес Виано и е невероятен :wink:

ууу да .. top spec Viano-то е страшно!

Потребителски аватар
20vTurbo
Контакти:

Мнениеот 20vTurbo » Пон 19 фев 2007 5:32

roadrunner написа:
20vTurbo написа:

Нещо не разбрах намека...Р-класата си е по принцип конципирана за американския пазар. Според мен такъв "хибрид" няма да се радва на популярност в Европа.

Нямаше намек. Просто единственият подобен автомобил за който се сещам е Крайслер Пасфика и поради това не мисля че го считам за "американско комби".

Потребителски аватар
zaro
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zaro » Пон 19 фев 2007 10:30

Карам Мултиван и мога с ръка на сърцето да кажа че тази кола си заслужава всеки един лев. Не е със седалки на фаетон, по обикновен е, обаче от както съм се качил на тази кола забравям за всички други. Моля ви не ми го сравнявайте с майбаси и други изгъзици - това си има обем което не е за пренебрегване. Страхотна кола, някой много ще и се радва.
Между другото гледах такива по германия - и са страшни:)

Потребителски аватар
trunner
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот trunner » Пон 19 фев 2007 21:11

Ванът си е ван - наистина няма място за сравнение! Имам едно дете все още, но ако (дай Боже) някой ден имам 2, 3 .... (е нека не прекаляваме все пак :lol: ) с удоволствие бих карал Multivan! Пък който иска да си купува Phaeton'и!

Потребителски аватар
vesellin
Автомобил: Mitsubishi ASX
Двигател: 4N14
Контакти:

Мнениеот vesellin » Съб 11 авг 2007 14:33

хммм вече мернах 1бр Фолксваген Бизнес в Бургас :)

Потребителски аватар
autochoice
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот autochoice » Съб 11 авг 2007 19:02

Възможно е и да не е бизнес този дето си го видял в Бургас - предвид, че все още няма продаден в България.
Мултивана е един прекрасен автомобил, например във варианта 2,5 ТДИ Хайлайн 4моушън, в който е по-добре оборудван от Туарег и по-функционален на пътя и почти толкова извън него. Бизнеса и според мен е малко прекален, но точно с Мултиван, Фолксваген си изгради имиджа на най-добрия(почти единствения) производител на пътнически лимузини. Мултиван си е обичайното превозно средство за официални срещи на световни организации и т.н.
Мерцедес никога не са успявали да се набутат в този клас, може би защото не полагат нужните усилия, но Фолксваген знаят, че дължат много на класа и затова направиха и Мултиван Бизнес - не толкова за да го продават а за да покажат какво могат да поберат на разстояние, по-късо с 17см от една S-класа например. Така че, стига сте мрънкали кое било евтино и скъпо ами просто ако имате път към Порше София Изток през работно време минете да го видите.

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Нед 12 авг 2007 13:15

Sir T
МнениеПуснато на: Съб Фев 17, 2007 2:51 pm Заглавие:
абе .. защо не съберем някой лев да вземем едно клубно такова? Ще направим график всеки да си бръмчи като има работа .. аз примерно много пътувам и мога си взема и некой студент за шофер Very Happy

Много ме радва идеята да си имаш такова средство за придвижване ..

Брой ме за шофьор! :) Не обичам никак да се возим! :) Вече не съм студент ама пак нямам нищичко нба против! :-P :)

Потребителски аватар
vesellin
Контакти:

Мнениеот vesellin » Нед 12 авг 2007 16:29

autochoice написа:Възможно е и да не е бизнес този дето си го видял в Бургас - предвид, че все още няма продаден в България.
Мултивана е един прекрасен автомобил, например във варианта 2,5 ТДИ Хайлайн 4моушън, в който е по-добре оборудван от Туарег и по-функционален на пътя и почти толкова извън него. Бизнеса и според мен е малко прекален, но точно с Мултиван, Фолксваген си изгради имиджа на най-добрия(почти единствения) производител на пътнически лимузини. Мултиван си е обичайното превозно средство за официални срещи на световни организации и т.н.
Мерцедес никога не са успявали да се набутат в този клас, може би защото не полагат нужните усилия, но Фолксваген знаят, че дължат много на класа и затова направиха и Мултиван Бизнес - не толкова за да го продават а за да покажат какво могат да поберат на разстояние, по-късо с 17см от една S-класа например. Така че, стига сте мрънкали кое било евтино и скъпо ами просто ако имате път към Порше София Изток през работно време минете да го видите.

Незнам, ама отзад пишеше Бизнес :) на този дето видях

Потребителски аватар
Veso101
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Veso101 » Нед 12 авг 2007 17:38

Слави Трифонов съм чувал че има такъв.

Потребителски аватар
vesellin
Контакти:

Мнениеот vesellin » Нед 12 авг 2007 18:22

Veso101 написа:Слави Трифонов съм чувал че има такъв.

нещата се нареждат!
Снощи беше концерта в Бургас, аз го видях в петък вечер (мултивана де) :gruebel останах с впечетлението че беше с бургаски номер

Върни се в “Основен Volkswagen Форум”