Първо реши какво ти трябва, СУВ или голямо комби?И за какво точно ще го ползваш...Дилема при покупката на FR-V, CR-V, Accord-Комби или Stream
-
phantom_
- Автомобил: VW passat+BMW X3+Honda St1300
- Двигател: avf+m47
Re: Дилема при покупката на FR-V, CR-V, Accord-Комби или Stream
На Frv двигателя няма да е по различен от на CRV
Първо реши какво ти трябва, СУВ или голямо комби?И за какво точно ще го ползваш...
Първо реши какво ти трябва, СУВ или голямо комби?И за какво точно ще го ползваш...- petko5
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ААМ
Здравейте отново Колеги,
Бих искал да ви попитам, какво ви е мнението за дизеловия агрегат на FR-V 2.2I-CDTI 140к.с., като обслужване, слаби места и каквото се сетите ?
Благодаря предварително
Бих искал да ви попитам, какво ви е мнението за дизеловия агрегат на FR-V 2.2I-CDTI 140к.с., като обслужване, слаби места и каквото се сетите ?
Благодаря предварително

- greenland33
- Автомобил: Cross Touran 2 TDI DSG
- Двигател:
Мога да дам мнение за "Honda Cr-v 2.0i след 2005год."
Тъщата има такава и от време на време я взимаме назаем. Отлично возене, много място, удобна и за дълъг път и за градско, много добре се държи по селски и горски пътища с наклон. В сериозен Offroad не сме я ползвали, но определено за риба ще можеш да си ходиш с нея спокойно
Кара я от 2 години, втори собственик е, колата е българска иначе от дилър. Никакви проблеми досега, освен скърцане като от тампони след като я покараш по-дълго в прахоляк. Разбира се тя не я кара айдушки, както и аз - все пак не е моя.
Разхода на бензин обаче поне за мен е убийствен
Тъщата има такава и от време на време я взимаме назаем. Отлично возене, много място, удобна и за дълъг път и за градско, много добре се държи по селски и горски пътища с наклон. В сериозен Offroad не сме я ползвали, но определено за риба ще можеш да си ходиш с нея спокойно
Кара я от 2 години, втори собственик е, колата е българска иначе от дилър. Никакви проблеми досега, освен скърцане като от тампони след като я покараш по-дълго в прахоляк. Разбира се тя не я кара айдушки, както и аз - все пак не е моя.
Разхода на бензин обаче поне за мен е убийствен
Върни се в “Избор и покупка на автомобил”