Скоро получих рЕзък факс, че трябва да надуя автопарка. Разбира се, това можеше да отнеме доста време, ако не бях налетял на конкретния автомобил - предмет на тази тема. Колата е внос от Швейцария, 2006-та година, октомври месец. Един собственик, реални 205к км (обърнах я с хастара навън); цял куп документи, включващи сервизна книжка, един куп VW книжки за модела, книжка и DVD за навигацията, дори и книжка за джантите, с които беше, хаха. Адски запазен интериор и външен вид, за годините си. Бонуси - зимни гуми Контитентал 17" с DOT 2016, всички джунджурии в багажника, дори и оригинален компресор VW/Audi в съответното гнездо. Чудесно изпълнение като екстри, мисля, че почти нищо не липсва, може би само фабричен ксенон. За да не съсипя направо новите гуми, корабчето получи 4 чисто нови летни гуми Bridgestone 235/45/17, като купих и оригиналните джанти за модела (долу на снимката), за да си имам 2 комплекта джанти+гуми.
Забавно е какви гробове имаше по автокъщите, всичките равнис на по 170-180к км, а същевременно изглеждаха 5 пъти по-изтормозени от каране.
Днес влизаме за обслужване на мотора и DSG-то, псоле и ще го направя същото и с халдекса/диференциала. Върви доста приятно.
Една бърза снимка с телефона, тия дни ще го наснимам с апарата по-съществено. Харесва ми, че отзад не пише нищо и само по двата ауспуха и свински големите спирачни дискове се познава, че се крие нещо лакомо под капака.

Пожелавам си дълги безаварийни!