Всички вакуум маркучи са подменени и многократно проверявани.Проверен е и вакуум резервоара за цепнатини.Всичко е здраво. Провеерени са и всички турбо пътища включително и интеркулера. Всичко е направено както трябва но явно нещо пропускам.
Притесняваме това че не пропушва грам при каквито и да е обороти и ме съмнява дали нямам проблем с дюзи и да не достига гориво в последствие липса на достатъчно изгорели газове и липса на тяга от турбото. Благодаря за съвета ще проверя и за синхронизацията на валовете и евентуално ще намеря вакууммер за измерване на вакуума. Но вече го играя на проба грешка и съм тотално объркан.
goppa написа:Провери си синхронизацията на валовете! Много "майстори" сменят ангренаж на ТДИ без за разхлабват колелото на РВ и по белези с боя, което води до лоша синхронизажия на валовете. Един от ефектите на това е смотана тяга докъм 1800-2000 оборота.
Колега понеже не съм много наясно с нещата и вече съм много объркан би ли обяснил как става синхронизацията на валовете. Във форума намерих тема в която пише,че само ПД моторите имат нужда от такава,а при ГНП се прави само центровка на помпата която при мен е направена.