Преди време имаше тема с криви дискове, човекът си смени почти цялата кола и накрая се оказали главините !
buhata84 написа:И аз ходих да ги стържа,ама човека дето работи на машината бил в болнични.Не съм им звънял пак,щото се двоумя.Нямам надежда,че ще изкарат дълго с тва струговане,а ми искат по 25лева на диск.Направо си е за хубави нови с накладки,ама пустите пари...
Zdravko Zankov написа:Задните тампони на предните носачи как са?
buhata84 написа:Сложих нови накладки и дисковете които зимата бях сменил(добре,че ги запазих)и колата заспа.Да не би целия проблем да е бил в накладките?Ще пробвам някой ден да видя с дисковете,които смятам за криви,как ще се държи.
joker написа:В повечето случаи не се касае за криви дискове,а за неправилно подгряване на дисковете.Задължително след монтажа правиш 10 бързи спирания от 80-100 км /ч като в нито един от случаите на завършваш спирането докрай...т.е малко преди колата да спре пускаш спирачката и оставяш диска да се охлади от бавното движени.През първите няколко дни избягвай спиране и задържане на спирачката върху горещия диск....докато не направи твърд филм феродото залепва и се отлага на диска....после се усеща тресене и създава впечатление за крив диск.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 21 госта