Айде да се похваля :(
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Айде да се похваля :(
Днеска в най-големия дъжд се наденах на Цариградско в един Форд Мондео
Пред него някакъв наби рязко спирачки и тоя Форд-а и той и аз ттраааассс отзад...опитах се да спра, ама на тоя мокър асфалт колетата веднага блокираха, а в средната лента яко коли нямаше къде да одя 
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 9:57, променено общо 1 път.
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Каско нямам
Само гражданска...мен ме е яд, че и акт ми писаха мама им, кой знае колко точки ще ми вземат...ама тоя с Форд-а си искаше КАТ и това е...чакахме 1 час на най-големия дъжд...при мен щетите са сгъната навътре броня, решетката е леко счупена и тя е влезла навътре (поне радиатора не е засегнат), съвсем малко сгънато на капака (приемам го, че нищо му няма), но тая маската, на която е е дупката дето се закачва капака е потънала надолу и сега капака не се затваря 
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Да, нали знаеш..който е отзад е виновен
А то фактически през една кола пред тоя Форд някякаъв наби спирачки, тоя пред форда едвам съумя да се вклини вдясно, тоя с Форда и той набибва ама няма къде да ходи, щото дойдоха коли отдясно и аз също набивам и се трескам в него...добре че нямаше и зад мен кола, че.....от близо 80 км/ч как се спира на мокро...няма такова нещо
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
- CellNet ™
- Sheriff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Айде да се похваля :(
mad_doctor написа:Днеска в най-големия дъжд се наденах на Цариградско в един Форд МондеоПред него някакъв наби рязко спирачки и тоя Форд-а и той и аз ттраааассс отзад...опитах се да спра, ама на тоя мокър асфалт колетата веднага блокираха, а в средната лента яко коли нямаше къде да одя
Айде не се хвали с такива работи.
Съжелявам за случилото се и Бог да ни пази.
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Мразя го това Цариградско ! Карам винаги на повече от една кола разстояние, щото тия пред мен обикновено са с АБС и още няколко с-ми за спиране. И подивявам, когато някой изрод реши, че това място го пазя специално и само за него и се шмугне пред мен. Кви шествия, кви пет лева. Само камери и яки глоби. А на маршрутките и всички п*дерасти, които спират на Плиска / щото заради тях стават най-големите простотии по Цариградско/ , направо да им вземат книжките.
-
mad_doctor
- Автомобил:
- Двигател:
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”