Амии искам да попитам, тези дето по рабират. Какви колонки трябва да купя, за таблото отгоре на Г3? Т.е. диаметър мощност и т.н.т, защото аз махнах едната решетчица и отдолу се показа нещо много странно, не приличаше много на колонка, по скоро на пищялка... пласмасовко, сивичко... айде изкажете мнения, какви да са... мисля си за тези ама дали ще станат?
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_dcx100.pdf
Колонки за г3
- wili98
- Щраусолог
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
DragoGT написа:определено херца ще е по-добре
оригиналните са добри но за колкото да не е без хич
ако можеш сменяй също така и тези в предните врати
абеее, аз от херца не съм много доволен..
свирят, вадят високи убаво.. ма мине не мине, и се разхъркат.. натискам им жичките и се оправят..
да видим кога ще изхъркат за последно..
-
- Автомобил:
- Двигател:
wili98 написа:DragoGT написа:определено херца ще е по-добре
оригиналните са добри но за колкото да не е без хич
ако можеш сменяй също така и тези в предните врати
абеее, аз от херца не съм много доволен..
свирят, вадят високи убаво.. ма мине не мине, и се разхъркат.. натискам им жичките и се оправят..
да видим кога ще изхъркат за последно..
Сложи им един неполярен кондензатор = 47 микрофарада и няма да имаш проблеми.Той ще отреже ниските честоти (при 47 микро,мисля,че честотата на среза е около 100Hz).Това се получава,защото се опитват да вадят ниски честоти,а тая работа не е за тях.Кондензаторът да е НЕполярен задължително,свързва се последователно на говорителя.Дали ще е на минуса или плюса няма значение.
- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Добре сега последно да ги пипам ли или да си ги оставя така??? Утре ще ви постна снимки на оригиналните да поумувате още. Тези във вратите ги смених вече със следните..
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_dcx165.pdf
доста по добре са нещата от оригиналните, мога да го споделя с чисто сърце, звука е много по - сочен, ако мога така да се изразя. Сега кажете за горните.
http://www.hertzaudiovideo.com/Doc/pdf_dcx165.pdf
доста по добре са нещата от оригиналните, мога да го споделя с чисто сърце, звука е много по - сочен, ако мога така да се изразя. Сега кажете за горните.
- popodopolo
- Автомобил:
- Двигател:
DragoGT написа:сони и кар-аудио...
за мен тези двете си отиват като кисела краставичка и палачинка
Да ти кажа свирят много прилично,изработката е много добра,за цената са си най-доброто решение,и държат повече от останалите конкуренти

- relaxxx
- Автомобил: 4x4
- Двигател:
- Контакти:
Ей сега ме набутахте в блатото
, горните не съм ги пипал още! Само долните си смених, и ми харесва как свирят, ама аз не разбирам много от озвучаване.... Сега тези филтри работи, не ги умея, и що за ефект имат не знам, ако някой иска моля да обясни. След като видях толкова мнения за горните, май ще ги оставя оригиналните, докато се издухат. 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”