Куките.

Взаимопомощ, полезна информация и всичко, извън темата на останалите секции
Потребителски аватар
ABSOLUT
Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
Контакти:

Мнениеот ABSOLUT » Нед 18 фев 2007 22:33

musura написа:Гадна работа ... И аз имам такъв проблем, ама с данъчните. Не стига че се скъсвам от бачкане, ами всеки месец искат на крака да им нося едни ДДС декларации, едни дискети, мамата си трака. Съсипват ми бизнеса, вместо да ме оставят да си работя. Не виждат ли колко ми е хубаво да си стоя в офиса ... Ама ти остави бумагите, ама и пари искат всеки месец - ДДС, авансов данък печалба, осигурителни вноски ... луда работа, тормоз над мирните граждани ...

Моята счетоводителка си направи електронен подпис, аз подадох декларация в данъчното, че тя ще ме представлява и подава ДДС декларацията през интернет и вече не ходя на тия опашки. Ако нямаш счетоводителка, можеш и ти да си изкараш електронен подпис и да си я подаваш онлайн.

Потребителски аватар
musura
Сър
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот musura » Нед 18 фев 2007 22:46

ABSOLUT написа:...

Всъщност не се редя по опашки (мразя данъчната администрация), а примера го дадох, за да покажа на колегата който се оплаква от КАТ, че има и по-лошо :wink:

Потребителски аватар
Prodriver
Автомобил: VW Polo VW 1300
Двигател: AEE 1996 AB 1971
Контакти:

Мнениеот Prodriver » Нед 18 фев 2007 23:41

sebastianz55 написа:Е, аз с учудване отбелязвам, как така могат да ти приберат талона без основание!?!

Много лесно,ако не се усетиш на време като мене гориш :evil:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=36975

Потребителски аватар
Stefan
R.I.P Madcap
Автомобил: VW mk1 Cabrio VW mk2 Black Betty
Двигател:

Мнениеот Stefan » Пон 19 фев 2007 18:36

Издебваш ги докато спят

Изображение

и правиш ето това с тях :lol:

Изображение

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Вто 20 фев 2007 2:11

Не могат да те карат да си отваряш бегажника без заповед за обиск но за сметка на това могат да те накарат да им представиш задължителните аптечки , триъгълници, бухалки и тем подобни които би трябвало да имаш в багажника така че все тая дали ще отвориш или не :)

Потребителски аватар
Pavcho2
Автомобил: Golf Mk4 GTI
Двигател: 1798 Т AGU custom intake
Контакти:

Мнениеот Pavcho2 » Вто 20 фев 2007 2:44

Абе незнам обаче как можеш да се измъкнеш от това но днес когато ме спряха и ми взеха нещото с документите и ми викат "опааа я да видиме тука ... хммм .. ти в нова ТВ ли работиш ??? Нали знаеш че ние с тях много се обичаме !?" това защото имам пропуск за къщата на ББ (който важеше само за ББ3 и това не е нова а сиа ама както и да е)и в този момент ми минаха хиляди работи през главата и се виждах как ходя пеша вече но слава богу само попита какво има в багажника и аз му отговорих супер мазно и еднократно "Еми само субуфера " и дори не ме кара да стана :).

Незнам може би подхода е важен колега :).
А с други куки си говоря по 15 мин. некви ненатоварни и безмислени разговори с ясен край "Е айде лека вечер "

Росен79
Автомобил:
Двигател:

Re: Куките.

Мнениеот Росен79 » Вто 20 фев 2007 10:07

Genesis написа:Писна ми от тях.
Без да съм направил нарушение, спират ме, давам си документите гледат ме, че си седя с кеф в колата и все ме карат да излизам и да им отварям багажника. При положение, че ми се случва 2, 3 пъти седмично си го смятам определно за тормоз.
Та да Ви питам как мога да се защитя жащото почна да ми се изчерпва търпението.

Мен пък един ме убеждава, че нямат право да ти гледат в багажника без заповед за обиск! Прозвуча ми странно, но човека поне на думи изглежда си имаше представа от закона - какво може и какво не може.
Питах го тоя въпросния - ами аптечка и светлоотразител ако искат да видят и за отзаде - каза ми, че може да им кажеш "идете на 20 метра да ги извадя и да не гледате вътре". Ако има някой адвокат тук, най-добре той да си каже становището, защото и на мен ми е интересно.

kristian112
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristian112 » Вто 20 фев 2007 10:25

ами и аз това казах :)
можеш да откажеш да отвориш пред тях но не можеш да откажеш да представиш задължителните "аксесуари" :) а те именно за това питат обикновенно :) и по запознатите не ти казват "отваряй багажника" ами "дай сега да видим аптечка,триъгълник и т.н." няма отърване :)

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Чет 22 фев 2007 18:47

и аз не си отварям багажника от скоро.. предии го отварях като поискат ама сега вече твърдно не! на един приятел му подхвърлиха тревица в багажника докато му правиха оглед щото той отвори и не гледаше какво прави полицая.Той си е виновен де ама все пак... после му искаха парички и той отказа да им даде и едни дела после и така на татък :)

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 22 фев 2007 18:51

kopitko написа:и аз не си отварям багажника от скоро.. предии го отварях като поискат ама сега вече твърдно не! на един приятел му подхвърлиха тревица в багажника докато му правиха оглед щото той отвори и не гледаше какво прави полицая.Той си е виновен де ама все пак... после му искаха парички и той отказа да им даде и едни дела после и така на татък :)

:screwy :screwy

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Чет 22 фев 2007 19:22

невъзможно ли ти се струва

Потребителски аватар
Cherepaha
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Cherepaha » Чет 22 фев 2007 19:38

kopitko написа:невъзможно ли ти се струва

мдам. Освен ако приятеля ти не е от познатите на полицията ... :lol:

Потребителски аватар
kopitko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kopitko » Чет 22 фев 2007 19:40

от познатите и неосъждани е но все пак какво от това ?? как така ще го нахендрят? ?!?! :) пййс

Потребителски аватар
Ludia
Most Wanted
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ludia » Чет 22 фев 2007 19:56

kopitko написа:от познатите и неосъждани е но все пак какво от това ?? как така ще го нахендрят? ?!?! :) пййс

много филми гледате :roll:

Върни се в “ОФФ-Топик - други”