От доста време само следя и чета из форума, това е едва вторият ми пост, но все отнякъде трябва да се сложи начало на VW форумството ми!
Искам да ви се похваля, че от 3 седмици някъде сбъднах мечтата си - да притежавам собствен автомобил. И то не какъв да е VW, а именно - VW Jetta MK5, 1.9 TDI, модел 2007 година. Тогава в далечната 2007 година бях може би 8 или 9 клас и по някаква странна и необяснима до момента причина се запалих точно по този VW. Дали попаднах тогава в сайта на VW в раздела на седаните или просто видях някаква реклама в нета, но изключително много се впечатлих от точно този модел. Чувството е странно - да имаш и да караш колата, за която си мечтал. Аз съм от този тип хора, които като си набият нещо в главата и го следват до последно. И неслучайно много хора са ми казвали: "Стига с тая Джета. Само Джета та Джета ти е в главата...". Но аз не съжалявам! Превърнах моята мечта в спомен. Все още се чувствам малко странно на моменти. Това някак си не е просто "Голф с багажник". Доста често като отключвам колата с дистанционното и си мисля: "Мамка му, наистина ли това е реалността? Не сънувам ли...". Но като се кача и като завъртя стартера и разбирам, че не просто е реалността, а че превърнах мечтата си в един красив спомен. Не знам какво повече да напиша, радвам се, че във форума има свестни хора, които разбират доста неща и със сигурност ще имам доста питанки в бъдеще за това и онова, но като цяло мисля да я оставя в натурален вид. Не съм по тунинг елементите или чипосването, както и по лъскавите спортни детайли.