Та кво е това чудо :Оптима ?

OPTIMAL е марката всъщност. не става...mod edit: vaskoto1
dpp написа:Здравей колега.
Аз нямам впечатления от тези амортесьори, но е писано за тях в темата на колегата:
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.ph ... highlight=
, виждам че и колегите в този форум(BMW - club) също ги коментират:
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... a6d5f13f78
dpp написа:Ами да ти кажа аз сложих отпред маслени BOGЕ(но при мен са цели амортесьори). Излязоха ми 105 лв. бройката с отстъпка и 2 години гаранция. Надявам се, че парите ми да се оправдаят и да издържат повече. Предишните с които пристигна автомобила от Германия бяха същите и при мен изкараха към 6 г.
teodor6769 написа:dpp написа:Ами да ти кажа аз сложих отпред маслени BOGЕ(но при мен са цели амортесьори). Излязоха ми 105 лв. бройката с отстъпка и 2 години гаранция. Надявам се, че парите ми да се оправдаят и да издържат повече. Предишните с които пристигна автомобила от Германия бяха същите и при мен изкараха към 6 г.
Mobillife както е писал dpp при нашия модел, значи и при теб се сменя амор. заедно с тялото което държи пълнителя. А за марка ЗАКС също са добри.
MobilLife написа:teodor6769 написа:dpp написа:Ами да ти кажа аз сложих отпред маслени BOGЕ(но при мен са цели амортесьори). Излязоха ми 105 лв. бройката с отстъпка и 2 години гаранция. Надявам се, че парите ми да се оправдаят и да издържат повече. Предишните с които пристигна автомобила от Германия бяха същите и при мен изкараха към 6 г.
Mobillife както е писал dpp при нашия модел, значи и при теб се сменя амор. заедно с тялото което държи пълнителя. А за марка ЗАКС също са добри.
Сигурни ли сте че не са пьлнители а цели - сменял ли е някои?
MobilLife написа:Е да ама са резбовани както казва колегата а и в сервиза кадето ми предлагаха тия дръвца говореха за пълнители.....Иначе колата е произведена окт.92 и си е 92 отсекаде - явно има и такива или пък преди са сменяни с такива - знам ли......
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 46 госта