Видях един Голф3 1,6 101к.с. , който имаше необичаен (поне за мен) нож на предната броня. Нямах възможност да го снимам, но мога да обясна как изглежда-изпъкнал на пред, като снегорин и непосредствено под фаровете имаше отвори за въздуха. Този нож не е от смола. Личеше си, че е от същия материал от какъвто са всички пластмасови елементи по автомобила, което ме кара да си мисля, че е оригинален.
Въпроса ми е-това дали е серийно производство?
Странен нож за предната броня на Голф3
rusiq_24 написа:Мисля че е от Сеат Толедо GT 1.6 101кс.97г. Те са такива каквито обясняваш ама са доста грозновати според мен
Не е такъв. Този който аз видях е по-различен. Повече прилича на този:

но не е толкова ръбоват. Изпъкнала част е заоблена и се извива към под бронята-към кората под двигателя.
- vasstop
- Гадфадъ'
- Автомобил: Golf 2 syncro
- Двигател: 1P 1990
- Контакти:
Andrian_VT написа:rusiq_24 написа:Мисля че е от Сеат Толедо GT 1.6 101кс.97г. Те са такива каквито обясняваш ама са доста грозновати според мен
Не е такъв. Този който аз видях е по-различен. Повече прилича на този:
[img]...jpg[/img]
но не е толкова ръбоват. Изпъкнала част е заоблена и се извива към под бронята-към кората под двигателя.
Виж на Венто как са

Някои от моделите се завиват надолу и назад към двигателя.
Колега,от толко тунинг в гооглето,не намерих един абсол сток,май няма да видиш ножа там,но някой колеги се сещат за кой нож говора - с по 3-4 отворчета отляво и дясно,издаден напред,нямам такава снимка но съм го виждал само на variant,моля някой колега ако има снимка да я качи да ориентираме колегата
vwg3 написа:Колега има едни ножове,който са оригинални ,но се монтират само на vw golf 3 VARIANT,демек на комбитата,те са по испъкнали и имат отвори за въздух може да е като тях !Използвай GOOGLE и напиши GOLF 3 VARIANT и ще видиш като разгледаж за какъв нож говоря
Този голф който видях беше комби. По описанието ти отговаря на видяното от мен.
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
Andrian_VT написа:vwg3 написа:Колега има едни ножове,който са оригинални ,но се монтират само на vw golf 3 VARIANT,демек на комбитата,те са по испъкнали и имат отвори за въздух може да е като тях !Използвай GOOGLE и напиши GOLF 3 VARIANT и ще видиш като разгледаж за какъв нож говоря
Този голф който видях беше комби. По описанието ти отговаря на видяното от мен.
Именно! - комби, на доста комбита гт съм го виждал, сещам се за какво говориш, мисля, че си е серийно на към кои модели ще те излъжа.
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”