Здравейте колеги, първо искам да се извиня, ако темата не е за тук, но не знаех къде другаде да я пусна, защото аз нито продавам, нито купувам нещо.
Проблема ми е следния: Имам Венто със сив плюшен салон (предполагам като повечето), като купувах колата, гледах за толкова много неща, че не съм забелязал, че на дясната предна седалка е сложена лява облегалка, не че се возя от дясно, но който и да се качи ми казва че седалката седяла на криво.
За това, ако някой като мен случайно се е оказал с две десни облегалки със същия цвят, предлагам да ги разменим.

Венто - облегалки на предните седалки - предлагам размяна
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Венто - облегалки на предните седалки - предлагам размяна
e колега дай снимка да видим за какво става вьпрос /разцветка,рекаро ....
- jordancho
- Автомобил: VW Bora
- Двигател: AGZ 1999
OK колеги, ще снимам, но май са си обикновени седалки, защото съм ги виждал във повечето Vento-та
- jordancho
Ето снимките колеги
- jordancho
Здравейте колеги, само искам да напомня, че все още съм си с две леви облегалки, ако някой има излишна дясна да пише.
- icefire
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, защо не пробваш в някоя морга - отиваш, обясняваш проблема и предлагаш замяна с леко доплащане от твоя страна 

- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
Каква е разликата в облегалките при положение че колата е с 4/5 врати???
Двете предни седалки са еднакви с изключение на лостчето което освобождава механизма да се движи напред и назад, а закопчалката за колана врътката за регулирането и джоба се местят. Това че стои на една страна е от изкривяване, или на дунапрена (който също е еднакъв) или на металните опори по нея. Явно преди да е била твоя се е возил някой 100++ килограма и е сядал по силно.
Двете предни седалки са еднакви с изключение на лостчето което освобождава механизма да се движи напред и назад, а закопчалката за колана врътката за регулирането и джоба се местят. Това че стои на една страна е от изкривяване, или на дунапрена (който също е еднакъв) или на металните опори по нея. Явно преди да е била твоя се е возил някой 100++ килограма и е сядал по силно.
- jordancho
Като ги погледнеш през предното стъкло се вижда, че и двете предни облегалки стоят на една страна под еднакъв ъгъл, съмнява ме ако са криви и двете да са се изкривили еднакво. По-вероятно е да са ми сменили облегалката преди да купя колата.
- jordancho
icefire написа:Колега, защо не пробваш в някоя морга - отиваш, обясняваш проблема и предлагаш замяна с леко доплащане от твоя страна
Ами то накрая май така ще стане. Но понеже не ми е спешно, се надявах, че може да се появи някой колега със същия проблем, и взаимно да си помогнем.
- iavor89
- Автомобил: Golf AFN
- Двигател:
jordancho написа:Като ги погледнеш през предното стъкло се вижда, че и двете предни облегалки стоят на една страна под еднакъв ъгъл, съмнява ме ако са криви и двете да са се изкривили еднакво. По-вероятно е да са ми сменили облегалката преди да купя колата.
Еми успех с търсенето тогава

П.П. излизат салони от голфове ГТ ''плитко рекаро'' за по 70-80-90лева целия, не се занимавай с този плюш. (мое мнение)
- jordancho
iavor89 написа:jordancho написа:Като ги погледнеш през предното стъкло се вижда, че и двете предни облегалки стоят на една страна под еднакъв ъгъл, съмнява ме ако са криви и двете да са се изкривили еднакво. По-вероятно е да са ми сменили облегалката преди да купя колата.
Еми успех с търсенето тогава![]()
П.П. излизат салони от голфове ГТ ''плитко рекаро'' за по 70-80-90лева целия, не се занимавай с този плюш. (мое мнение)
И аз предпочитам нещо по-екстравагантно колега, но при положение, че си имам седалки, не ми се наливат парички в други седалки.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги, счупи ми се седалката шофьорската на вентото. Въпроса ми е, дали ще стане такава от голф 3?
-
- VW експерт
- Автомобил: Skoda Octavia
- Двигател: AQY 2001
Върни се в “Golf, Vento, Jetta & Bora”