Здравейте, пичове, да ви разкажа една историйка за моя голф.
И така преди една година ми го докараха от Германия- Кемниц.
Излезе ми скъпо и не бях много доволен , в смисъл колата имаше тук там по някоя корозийка, които трябваше да оправя знаете с бояджиите как е, не работят без пари.
И така отивам при едни мои хора в Армеец за автокаско и се оказва ,че колата има български маркировки по стъклата, вадя всички документи, дори и фишове за платени магистрали, а бе всичко и никой няма обяснение.
Днес отидох да си подновя каското, след една година вече и там хората още помнят моя случай и казват ,че до сега нямат друг такъв.
Ако някой има обяснение...
Поне колата излезе май,че добра.
Историйка за детективи
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
-
- Автомобил:
- Двигател:
- astragt
- Автомобил: b8 alltrack
- Двигател:
kristian112 написа:или е ремонтирана тук в Бг или търговеца който я е докарал до тук предварително е знаел в какво състояние е , отишъл е с необходимите за ремонт части и я е отремонтирал тамвнос от Бг в немско е абсурд !!!
Е добре де, по номера на тая маркировка неможе ли да се види каква кола е маркирана, данни всичко? Все трябва да пазят номерата от маркировката в базата си данни Тогава ще разкриеш мистерията.
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
luciuz написа:Навсякъде ли имаш маркировка?
Моята като дойде се оказа, че са и сменени фаровете и стоповете. Т.е. имах маркировка на Булинс на тези 4 елемента без да е била регистрирана в БГ.
Да не е случая подобен и да са ти сменили нещо.
Еми ако е била скрапер и са я закърпвали в БГ като нищо може да са използвали крадени части или от бракавуни коли.
Re: Историйка за детективи
Kолата е маркирана навсякъде, на стъклата е номера на рамата освен това само предното ми стъкло е с различна година на производство и тя е 98 а колата е 93, явно е било сменяно, по-късно ще кача снимки.
И между другото си беше на 3 цилиндъра като я докараха, проблема беше в един скъсан маркуч а сервизната книжка си беше празна, не знам какво да мисля.
иначе като цяло добре върви- ААМ двигател.
И между другото си беше на 3 цилиндъра като я докараха, проблема беше в един скъсан маркуч а сервизната книжка си беше празна, не знам какво да мисля.
иначе като цяло добре върви- ААМ двигател.
Забравих да кажа ,че маркировката се различава по първите букви ,но не знам подробности...
А моята си е българска.
А моята си е българска.
Забравих да кажа ,че маркировката се различава по първите букви ,но не знам подробности...
А моята си е българска.
А моята си е българска.
- G3
- Автомобил: Vw Sharan 7M
- Двигател: 2.8 v6 204ps 4motion Ha METAH
artist написа:Здравейте, пичове, да ви разкажа една историйка за моя голф.
И така преди една година ми го докараха от Германия- Кемниц.
Излезе ми скъпо и не бях много доволен , в смисъл колата имаше тук там по някоя корозийка, които трябваше да оправя знаете с бояджиите как е, не работят без пари.
И така отивам при едни мои хора в Армеец за автокаско и се оказва ,че колата има български маркировки по стъклата, вадя всички документи, дори и фишове за платени магистрали, а бе всичко и никой няма обяснение.
Днес отидох да си подновя каското, след една година вече и там хората още помнят моя случай и казват ,че до сега нямат друг такъв.
Ако някой има обяснение...
Поне колата излезе май,че добра.
брей , интересно ,
може би пренабити номера?

Върни се в “ОФФ-Топик - други”