Зравейте,
от 1 седмица съм горд собственик на Пасат Б5.5, 1,9ТДИ, 131 к.с., произ. 2004г.
Като типичен пипачев вече се чудя къде да бръкна с отверката:)
Колата е прекрасна, но ме дразнят две неща
1. СД-то свири САМО оригинални дискове, ама майната му, ще събера парички за СД Чейджър.
2. Няма навигационно СД за БГ:( Иначе немското бачка на 6, намира ми сателити и ми казва точното ми положение в...географски ширини и дължини (което е задоволително като без СД с карта за БГ:) ).
ВЪПРОСА МИ Е:
Има ли начин да си вържа Кютека (PDA-то) към антената с ГПС-а от пасата?
Имам си ТОМТОМ на КЮТЕКА, и преди да си купя ГПС ресивер със сини зъбки мисля да пробвам дали не може да се върже ГПС-а от колата.
Някакви идей?
А, и още нещо. имам вградени мигачи в страничните огледала, но ми се струва че само 3-4 диодчета ми светят. Нормално ли е? Сменят ли се?
Мерси за хелпа!

Passat B5.5 Навигация
- Vladko
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Навигационно CD за България все още няма,а за GPSа не би трябвало да имаш проблем да го свъжеш най много буксата да не отговори но някой майстор може да ти я преправи.Моето мнение е че Tom tom-а е по добър от фабричната навигация.За огледалата не съм компетентен но би трябвало да е описано в книжката на колата как се сменят все пак са мигачи.
Re: Passat B5.5 Навигация
Хора, май намерих карти за този вид навигация. Утре ще ги тествам. Става въпрос за навтек версия 7. Доколкото четох по различните форуми те действат перфектно без хакове или каквито и да било промени.
Утре ще дам feedback :)
Утре ще дам feedback :)
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”