Проблем с тв.тунер
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Проблем с тв.тунер
Кабелната работи на компа,но без звук.Към платката(тв.тунера) върви един кабел с бая пинизи,на който не му намирам мястото.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Проблем с тв.тунер
тръба написа:Кабелната работи на компа,но без звук.Към платката(тв.тунера) върви един кабел с бая пинизи,на който не му намирам мястото.
А провери ли си DK/BG/DH/GB и т.н дали са ти настроени? Избираш канал и пробваш на кое ще ти дойде звука...
- тръба
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Да наистина,но не само.Другият проблем беше"realtec 97"(програма за 5+1 за "Creative").Трябваше да мина от 5+1 на 2 channel...и наааай-накраяsnoopgod написа:Nick_axe написа:kossel написа:От ТВ тунера трябва да вкараш едно тънко черно кабелче в синята букса на вградента ти на дъното звукова карта (ЛАЙН ИН). Ако викнеш някой дето разбира ще го направи за 1 мин ...
те това е

Колеги,супер благодарско!Не знам за кой пореден хиляден път ми решавате проблем.

- kotse_botse
- Спортист - антипияница
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тръба написа:Да наистина,но не само.Другият проблем беше"realtec 97"(програма за 5+1 за "Creative").Трябваше да мина от 5+1 на 2 channel...и наааай-накраяsnoopgod написа:Nick_axe написа:kossel написа:От ТВ тунера трябва да вкараш едно тънко черно кабелче в синята букса на вградента ти на дъното звукова карта (ЛАЙН ИН). Ако викнеш някой дето разбира ще го направи за 1 мин ...
те това е![]()
Колеги,супер благодарско!Не знам за кой пореден хиляден път ми решавате проблем.
А това е най- тъпото, аз съм същия случай като теб колега и не може и 6 канален звук и звук от ТВ тунера с тая звукова карта... даже мислих да си вземам звукова карта, ама прежалих ТВ-то на компа

А като върнеш звука да ти е 2 канален и Уиндоуса казва че се е възстановил от сериозен проблем

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
kotse_botse написа:А това е най- тъпото, аз съм същия случай като теб колега и не може и 6 канален звук и звук от ТВ тунера с тая звукова карта...
Ако тунера има вътрешен куплунг за аудио изход, може с аудио кабел за CD да вържеш тунера към конектроа AUX или CD Audio на дънната платка и така ще може хем 5.1 звук да си имаш, хем и звук от тунера.
Ако няма такъв изход на тунера налепен, взимаш оригиналния аудио кабел на тунера който е жак-жак, режеш и го снаждаш с аудиокабел за CD и повтаряш горната процедура

Върни се в “ОФФ-Топик - други”