Вибрации в купето
-
- Автомобил: 97 Polo Variant 1 9TDI AHU 90
- Двигател: 97 AHU
Вибрации в купето
Здравейте колеги от онзи ден съм горд собственик на поло комби 97 1.9 tdi ahu колата е много запазена но някакси много яко се усещат вибрациите от мотора на празен ход и всичко табло и кори вътре дрънчат много дразнещо и в момента на подаване на малко газ изчезват вибрациите предишния собственик е сменил трите тампона на мотора но така като ги погледнах и побутвах двигателя в коша някакси много твърди ми се видяха въпроса ми е възможно ли е да са менте и да са супер твърди и оттам да става така?
- Voluminer
- Автомобил: Vw Passat B3
- Двигател: 2e
Re: Вибрации в купето
Абсолютно е възможно да са гадни тампоните и заради това да прави така.Какви обороти държи на празен ход?
- Водния дух1
- Автомобил: Golf 3 variant
- Двигател: 1Z
Тампоните,ако са евтинки така става.Между другото аз,като си избирах кола,седнах в едно поло и то си вибрираше така.Джамбазина ми каза,че тия така вибрирали...
-
- Автомобил: 97 Polo Variant 1 9TDI AHU 90
- Двигател: 97 AHU
Еми предполагам по звук нормални все нямам време да я закача на ваг кома а за другия колега не ми се струва че така си тресат има нещо тампони или мека връзка.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
viewtopic.php?f=24&t=352518
Aко смяташ, че е нормално всеки път някой друг да оправя заглавията на темите ти - няма да се разберем
Aко смяташ, че е нормално всеки път някой друг да оправя заглавията на темите ти - няма да се разберем

Върни се в “Дизелови агрегати”