Иначе Венто си и добра кола...Само покритието ли е причината? Някои се изказват доста ласкаво за него?
превод на кирилица
mod edit: golfer
Защо по-малко хора карат Vento ?
Защо по-малко хора карат Vento ?
Последна промяна от Giovanni на Вто 20 фев 2007 20:46, променено общо 3 пъти.
- FELIPE
- Автомобил: VW Bora 2002
- Двигател: ASZ
Защо малко хора в България карат Вентота...ами защото все още германците си ги тачат...и действително повечето Венто тук са на края на жизнения си цикъл(има и гнили, главно от Австрия-не купувайте кола от там) поради простия факт ,че германеца(австриец,италианец и т.н.) го кара до последно и тогава го разкарва...никой не продава читаво Венто току-така(същото се отнася и за Бора).
П.П.Ама и сектанско мнение
.
П.П.Ама и сектанско мнение

- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
dani_94 написа:Защото са гнилаци...
Вече не можеш да намериш читаво-НЕ гнило Венто.
Иначе колата е супер но не и е направено хубаво покритието...

Ебаси компетентното мнение .....
Колега -> читаво венто върви около 700 до 1000 евро повече от читав голф в белите страни. Това че всеки търговец тук се опитва да изкара някои лев и се докарват такива дето са за претопяване, няма нищо общо с покритие и т.н.
Друга бира е че навсякъде дето съм бил все още си ги карат "тъпите" европейци, а пък са произведени значително по-малко броики в сравнение с Г3.
Относно кое е по-красиво ..... ами всеки има вкус, мен пък голфа не ми харесва.....
- batetony67
- Автомобил: VW Beetle
- Двигател: CU 1980
- Контакти:
- L&R
- Автомобил: CCC
- Двигател:
- Контакти:
batetony67 написа:Да не се забравя и количеството произведени, съотношението е доста по-голямо в полза на Голф 3.
Това е основната причина.
Голфовете седан са произведени в пъти по-малко като нови в Европа и съответно това се отразява на бройката им като втора употреба.
Виж в Америка са големци в един форум обясняваха, ама това голф е Jetta хечбек ве не знаете ли

Ами аз съм щастлив притежател на Vento 1.8mi , закупено от Австрия, и мога да кажа че съм очарован от автомобила си:) Направо ми е жал да го карам през българските надупчени пътища...по-малко хора го карат, защото не е толкова комерсиален според мен, но в никакъв случаи не е защото е по-лош от Голф3. Дори мисля обратното:)
Re: Защо по-малко хора карат Vento ?
Благодаря на всички, все пак различни мнения водят до разглеждане от повече страни за Венто.
- Дашо
- Пернишки бек
- Автомобил:
- Двигател:

Според мен отговора на въпроса на колегата се крие в това,че по принцип Венто са произведени в по малко бройки,отколкото Г3(който си е същата кола,само дето е хечбек).А допълнителна причина е и това че са по скъпи от "хечбековия" им аналог Г3.
Иначе за мен това че гният е глупост,защото всяка кола гние,ако я подложиш на "подходящите" условия!!!(Поне,аз мисля така)
Върни се в “Основен Volkswagen Форум”