Мнениеот Skruji » Пон 26 мар 2018 11:14
Кой модел ти е навигацията RNS510 или RNS315? Аз махнах оригиналната и сложих Андроид медия, въобще не съжалявам, даже напротив.
Сега да ти кажа за дилърите и гаранцията.
Аз купувах моята от Варна, Автотрейд. Така се случи, че там харесах колата и я взех. На мен също ми казаха, че е сменян маховика от тях, след като са я получили от Германия, колата я взех на 158000 км. След премеждията, които имах и още имам, силно се съмнявам реално да е сменян, никъде по сервизната история не е отбелязана тази интервенция. Маховика е отделно звено от съединителя и макар че от VW препоръчват да се сменят и двете заедно, надали са го направили по твоята бъдеща или моята кола.
Гаранцията се обслужва само от мястото, от което си я купил, никъде другаде. Ако си в Бургас и се счупи нещо, трябва да докараш колата до Порше изток.
От дилъра, от който я купих аз останах с много добро впечатление, човека беше разбран и точен. Но нещата, които се появиха като проблеми през следващите 10000 км не бяха отстранени изцяло или напълно, може би не зависи изцяло от него, а от сервиза.
Благодарение на момчетата от Das Auto Service, с които в момента действаме по отстраняването на проблемите (разбира се за моя сметка), нещата се развиват повече от добре при тях.
След като всичко е готово, ще пиша в тази тема с повече подробности, а те май ще са доста пикантни, както се очертава.