Съвети и Мнения - Пасат 5 1.9 TDI 90/110 PS
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- DarkRider
- Автомобил:
- Двигател:
Виждам, че доста хора са взели отношение по въпроса ми. Благодаря за мненията. Сега обаче възниква другия въпрос. Къде да гледам за двигателя? Повечето от колегите тук пишат за АТФ двигател. Доколкото се ориентирам по това, което намерих в други теми трябва да взема VIN номера на колата, да го въведа в търсачката(на кой по-точно руски сайт не си спомням вече) и той ми дава цялата информация за колата, така ли? Няма ли начин да го видя директно при огледа?
- Rabbit_TDI
- Контакти:
DarkRider написа:Виждам, че доста хора са взели отношение по въпроса ми. Благодаря за мненията. Сега обаче възниква другия въпрос. Къде да гледам за двигателя? Повечето от колегите тук пишат за АТФ двигател. Доколкото се ориентирам по това, което намерих в други теми трябва да взема VIN номера на колата, да го въведа в търсачката(на кой по-точно руски сайт не си спомням вече) и той ми дава цялата информация за колата, така ли? Няма ли начин да го видя директно при огледа?
Взимаш големия талон на колата.Там пише код на двигателя/не на колата/.Първите 3 букви са кода на мотора/при моя първите две щото е 1З/
- Rabbit_TDI
- Контакти:
- zaro
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
niks76 написа:ами на вси4ки пасати от 98 г водната помпа се върти от ангренажния ремъка при положение 4е фарове броня и радиатори се отка4ат ,по добре е вси4ко на един път да се сменя-труда е същия а една помпа не струва милиони
Е това ми е моята презумция. Сутринта говорих с един приятел който ми зема колата за обслужване и каза че като я е разглобил и е установил че не е наложително да се сменя водната помпа, но вика така и така си я взел и съм разглобил всичко, та да я смени и нея.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
sharan4e написа:abe hora, kakwi 1000 lw za remyk, mi az platih 98 lw za trud za smiana na remyk, rolki, diskowe, nakladki, bieletki, kormilni nakrajnici, maslo, antifriz i ws. widowe filtri....
Ina4e remaka e 48lw, a rolkite sa 110 lw
Goworia za wan, koito po-prawilo e s po skyp trud...
Е, габровци са известни с пестеливостта си - дори и когато става въпрос за писане на кирилица. Иначе

- dpassat
- Автомобил:
- Двигател:
AFN 110 коня , колата е на 3 месеца моя и съм супердоволен като разход, вървене и комфорт. Става въпрос за Б5 1999г. Знам как върви 90 коня на Галакси така че въпрос на добро случване!!!! Дизел в ОК форма на 250 -300 може да е слънце и да не създава грижи, а немърливо поддържан и прекрит от търговеца на реални 160-170 хил. да ти отрови живота. Успех!
- trunner
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
sharan4e написа:abe hora, kakwi 1000 lw za remyk, mi az platih 98 lw za trud za smiana na remyk, rolki, diskowe, nakladki, bieletki, kormilni nakrajnici, maslo, antifriz i ws. widowe filtri....
Ina4e remaka e 48lw, a rolkite sa 110 lw
Goworia za wan, koito po-prawilo e s po skyp trud...
Кога да дойда и на мен да ми ги сменят за тея пари нещата?!?

Върни се в “Дизелови агрегати”