IBIZA или GOLF
- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
IBIZA или GOLF
та напоследък колеги се заглеждам по дизелчета нещо около 2000г 110 кончета гледам от 8500-10000лв има ibizi a golf4 са с 3000-4000 хилки отгоре та се чудя стрували си да спестя и да взема ибиза или да си се метна пак на голф ......какво ще кажете за SEAT 

- XIKS
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
....
И АЗ СЪМ ЗА ГОЛФ АМА ИСКАМ ДА 4УЯ МАЛКО ПЛЮСОВЕ И МИНУСИ МИНУС НА СЕАТА СЕ СЕЩАМ ПО МЕКАТА ЛАМАРИНА
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
- niikoo_1
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Rabbit_TDI написа:Която е в по-добро състояние.Ама щом имаш пари за Г4-погледни Сеат Леон-той е в класа на Голф.Имай предвид само че Сеат-а е една идея по некачествен и с по-сатри мотори и оборудване.Така че копувайки Ибиза копуваш по-скоро Г4 отколкото Г3.
Айде моторите да не са по-стари, а?
Не ми се влиза в спорове, но тук си в грешка и то голяма.
Интериора на стария Леон е като този на Ауди А3.
Има го с 1.8Т 180коня, 1.8Т 210, 1.9ТДИ 130 и 150коня, 4х4 и така на татък.
Оборудването също не е в никакъв случай по-бедно и старо, даже в базовите нива на оборудване влизат повече неща.
Лично аз бих избрал Голф4 след това Леон и най-накрая Ибизата.
Просто Ибизата е по-нисък клас и е един сегмент по-надолу в сравнение с Голф/Леон вози като лагерна количка (нормално като за малка кола), доста е тясна отзад и багажника е малък, хубава кола е, но не е за мен, дори Голф 3 дето е всеизвестен грубиан вози по меко и има по удобни седалки.
Върни се в “Общи автомобилни дискусии”