Ей го дядо VS Dodge RAM :)
- zloqq
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
lowrider написа:Мисла че има и SRT8 РАМ...
SRT8 се монтира на Charger и Magnum. На RAM - SRT10 Голяма веселба е докато го караш - някак по-стабилен е от Viper-a... Аз не бих отказал и един 5.7 V8 HEMI - яко дърпа. Единственния проблем е голямия разход

То и печките им не са за пренебрегване>>>
http://youtube.com/watch?v=u2WVBP1QYd0
http://youtube.com/watch?v=fhAhjjKiqXM
- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
http://www.vbox7.com/play:77f18fc6
Това е на около 300-350 метра от старта
не е толкова отчайващо положението, може би една секунда в полза на РАМ-а
Обаче селиката го разцепва просто, много кефи какъв старт има
тук пък има малко от тодоров ден
, аз се включих на финала
Това е на около 300-350 метра от старта

тук пък има малко от тодоров ден

-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
musura написа:http://www.vbox7.com/play:77f18fc6
Това е на около 300-350 метра от стартане е толкова отчайващо положението, може би една секунда в полза на РАМ-а
Обаче селиката го разцепва просто, много кефи какъв старт има
тук пък има малко от тодоров ден, аз се включих на финала
ебахти ква беше тази омега бре

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
Ами върви му селиката
иначе мастера е един пич (Веско) с едно ауди С2, правено от проспийд и шампион май на драг за 2005-та година
сериозна работа.
Аудито с което се пускаме е с КР мотор и то, а от Астрите - едната със сток алуминиевите джанти е доста вървежна, днес пак се пусках с колегата и отново ме размаза, въпреки, че първа и втора беше зад мен ... Засега от голфчета не съм падал, а от колегите с опели, засега само този е читав и ме бие
тука с едно БМВис 150кс, и с много слаб старт от моя страна
беше топло и зимните гуми хич ги нямаше.

Аудито с което се пускаме е с КР мотор и то, а от Астрите - едната със сток алуминиевите джанти е доста вървежна, днес пак се пусках с колегата и отново ме размаза, въпреки, че първа и втора беше зад мен ... Засега от голфчета не съм падал, а от колегите с опели, засега само този е читав и ме бие

тука с едно БМВис 150кс, и с много слаб старт от моя страна

- musura
- Сър
- Автомобил:
- Двигател:
devil_vas написа:шампиоснкото на Явор за 2005 (онова се продаваше за около 40к по едно време)
за същото говорим

Астричката е чипосана и има от-до генерация суперспринт слагана в италия. Вкарана е преди месец от там и наистина досега не съм го видял някой да го бие от местните бабаити, включително имаше коли от Ямбол, Ст. Загора, Бургас и една варненска астра

-
- Автомобил: BMW 330Cd 261hp 591nm
- Двигател:
musura написа:devil_vas написа:шампиоснкото на Явор за 2005 (онова се продаваше за около 40к по едно време)
за същото говоримто е
, но незнам за колко пари го е взел, обаче пича е маниак на тема коли.

а това е от сайта на проспеед за аудито
Финалните за сезона показатели на автомобила са 657Nm и 486к.с. на колелата, които се постигат след приспадане на механичните загуби по трансмисията. Това ще рече 821Nm и 607к.с. на коляновия вал!
Астричката е чипосана и има от-до генерация суперспринт слагана в италия. Вкарана е преди месец от там и наистина досега не съм го видял някой да го бие от местните бабаити, включително имаше коли от Ямбол, Ст. Загора, Бургас и една варненска астраПо негово мнение (като гледа с колко ме бие) твърди, че повечето местни ще ги напляскам, ама все немога да ги хвана да си избия астра-комплекса
варененската една червена ли беше? еххх делече ми е сливен, иначе добри работи организирате там, хич не е скука при вас

за комплекса астра споко

бтв: сложих окачване може да се пробваме с теб и на обиколки, едно бързо италианско да направим

Върни се в “Общи автомобилни дискусии”