Трябва ли да се крият последните 2 букви на колегите ?
Правила на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Натисни тук за да прочетеш Правилата на форума
Трябва ли да се крият последните 2 букви на колегите ?
Чудя се когато пускам теми в "Кой беше" трябва ли да крия последните 2 букви от номера 

- Bob.Baev
- Автомобил:
- Двигател:
MandalaY написа:Каква е разликата дали някой ще види номера на колата ми тук или на улицата?

и аз това се чудя... не виждам абсолютно никакъв проблем да се пишат целите номера... дори примерно някой ако е сгафил и някой му напише номера какво? да не би да взема да си го запиша, та да се пазя от него като го видя?

- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен трябва да се пропускат освен последните букви и последните 2 цифри от номера
..
Имаше например една тема в кой беше за някой който паркирал пред блок еди кой си.. не знам не съм я чел.. само зглавието съм виждал.
Та представете си същия този човек пише във форума че почти винаги кара на пълен резервоар, или че има музика за **** лева, или че има ксенон и т.н и т.н.
Та след като е и известно къде нощува въпросната кола останалото е въпрос на добър тайминг.
Просто трябва да се разбере че интернет не е място в което се събират само хора с добри намерения.
А и още нещо - това че си параноик не значи че не те следят
.

Имаше например една тема в кой беше за някой който паркирал пред блок еди кой си.. не знам не съм я чел.. само зглавието съм виждал.
Та представете си същия този човек пише във форума че почти винаги кара на пълен резервоар, или че има музика за **** лева, или че има ксенон и т.н и т.н.
Та след като е и известно къде нощува въпросната кола останалото е въпрос на добър тайминг.
Просто трябва да се разбере че интернет не е място в което се събират само хора с добри намерения.
А и още нещо - това че си параноик не значи че не те следят

-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз мисля, че става малко крайна параноята. Точно по номера на колата никой нищо не може да направи. Примерно ако ти публикуват телефона може неизвестен да те тормози или нещо такова. Но ако ти знае номера на колата без да ти знае името какво може да направи? Аз мисля че щом номера се вижда открито от всички, няма как да се нарече "секретен" или подобно.
Върни се в “ОФФ-Топик - други”