Здравейте, колеги!
Колата, която карам в момента е Passat (AMX) 3B3, 2.8 бензин, 2004г. Взех я с монтирана на скоро газова и разбира се както бихте се досетили газовата е турска и започнах да сменям....Но да не задълбочавам в проблематиката на българския манталитет и майстор, минавам към въпроса. В момента рейките ми са 2 с по 3 инжектора (mimgaz

) два от тях са се сладко сладко разхлопали и пред мен стоят няколко варианта и няколко проблема...В автогаз сервиза, който посещавам ми казаха че могат да ги почистят и рециклират (процедура, която спокойно заявявам, че мога да свърша и сам, разгледах подобните теми из форума и в други форми и смятам, и мисля, че имам достатъчно познания за да се справя сам) но не ми гарантират за това, колко време още ще изкарат и как точно ще ги настроят. Единия вариант били отново турски инжектори (уж по-качествени от другите) другия вариант, който ми предлагат е VALTEK на обща цена 240лв. за 6те инжектора (което ми се струва странно, защото същия валтек го намирам в интернет на 120лв.).
Пред мен в момента стои дилемата как точно е най-добре да се постъпи? Как ТОЧНО, а не как НАЙ-ЕВТИНО!
Благодаря ви предварително за съветите и весели празници на всички!