Пак проблеми с масло!
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
Значи аз сам си сменях гарнитурата.Имаше такава кора на клапаните.Помня е щото ме учуди и я махнах да видя за какво е.После си я сложих обратно и това е.Имам я.Обаче около моното ми е омаслено и то доста?Може ли маркуча за картерните газове който излиза и от блока и се съединява с маркуч от капака и от там в моното да е запушен и нещо да оказва влияние?
- Plumber
- Автомобил:
- Двигател:
teodor6769 написа:Не ми се вярва да е запушен щом ти омаслява моното но нищо не ти пречи да извадиш маркуча и да видиш дали излиза нещо оттам. Но май ще сменяш и гумички.
Бе то ако е само гумички добре ще е?Оттам ли да е?Добре де ако гори масло не трябва ли да пуши да цапа свещи.На ладата беше свинщина не мога да се прибера,чистех ги през 5 км.Ама пък там беше сегмент май...

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
DvDi написа:teodor6769 написа:Не ми се вярва да е запушен щом ти омаслява моното но нищо не ти пречи да извадиш маркуча и да видиш дали излиза нещо оттам. Но май ще сменяш и гумички.
Добре де ако гори масло не трябва ли да пуши да цапа свещи.На ладата беше свинщина не мога да се прибера,чистех ги през 5 км.Ама пък там беше сегмент май...
Може да има лек сивкаво-черен нагар по периферията, при резбата на свещите. Изпушването, мисля че може да се види само при запалване.
И да погледнеш и почистиш(при нужда) маркучите, които отвеждат масл. изпарения към моното, че след работа пътувам
за Варна и може да те проверя какво си свършил
. Че утре е Тодоровден и може да направим една кушия
Извинете ме за ОФФ-а.