защо се променят оборотите
- flameman5
- Автомобил: Polo + Leon TDI
- Двигател: AHW 2000 + ALH 2004
Аз не мисля, че има нещо общо между сензора на дросела и моторчето за празен ход, освен това симптомите са съвсем различни за едното и другото. Имам тема по въпроса, сензора на дросела го отворих почистих го и за сега е О.К.. Освен това съм разглобявал и смазвал моторчето за празен ход и то също бачка безотказно до момента. Дано да е по-дълго само 

- Lizard
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
vesellin написа:добре де, има ли такова нещо като : отивам на сервиз за диагностика и ми казват:
това ти е за смяна, това... това ... това може да изкара още, това е наред.. и така нататък ... говоря за сегменти, бутални болтове ... и прочее... и колко ще ми струва такова "удоволствие"
Колега ами при моя майстор във Варна преди седмица колата седя при него 1 ден няколко пути я е гледал и нещя пари за туй но пък Баща ми си прави колите при него от 10 години поне.
Един майстор за да ти каже карай тъй това може още да изкара значи трява много да се имаш със него.
За клубните майстори свързах се със Ваското1 но още не сме уточнили точно кога ще ме види но ще е скоро
Върни се в “Polo, Lupo, Up & Fox”