Мнениеот mishuk » Пон 15 яну 2018 21:38
Благодаря,забравих да добавя че тя идва да замени стария сив Пасат,от началото на видеото. Така че оставаме на Фолксваген. То е стара любов от 1995 когато още ерген си купих първата 2ка ,1.6 моноинжекция. Премина през 2001 Пасат 4,най голямото ми разочарование,не толкова заради колата,колкото заради това че по това време нямаше кой да отремонтира автоматичната скоростна кутия. Беше адски скъпо и никога сполучливо. Минах през няколко Вектри,едно две БМВ та,и се върнахме на старата любов Фолксваген.Дано СС то е поне толкова безпроблемно колкото сивата 6тица... Така или иначе дисплея показва сервиз след 600мили,ще отидем в сервиза и ще му направят пълна диагностика и ще разбера кое как. Единственото което ме притеснява е дпф филтъра. Никога не съм карал кола с тази техника,дано всичко е ок. Имам и едно питане към знаещите,как работи това вариативно окачване. Има бутон с три позиции които излизат на дисплея. Спорт,Нормално и Комфортно. Значи ли това че има въздушни възглавници? В книгата е описано как да променяш окачването,но не и как работи системата?